Grčka - Ostrvo Skiatos: Popust 150 evra po osobi za polazak 30.06. (FOTO)

Luksuz i visoka cena obično idu zajedno, ali ovog puta to nije slučaj jer u agenciji "Viva travel" Skiatos ima više nego odličnu cenu

  • 0

Skiatos je spoj lepog i nezaboravnog. Ako pod luksuzom može da se smatra lepota prirode, više od 60 plaža, prirodan hlad, miris borovine, onda Skiatos spada u najluksuznija ostrva Grčke.

Luksuz i visoka cena obično idu zajedno, ali ovog puta to nije slučaj jer u agenciji "Viva travel" Skiatos ima više nego odličnu cenu. Naime, već 30.06. možete otiči na svoje letovanje od 10 dana avionskim prevozom po ceni koja je snižena za čak 150 evra po osobi. Last minute ponude se ne propušta, a posebno kada je u pitanju destinacija kao što je Skiatos.

Pre svega na Skiatos se dolazi zbog brojnih prelepih plaža, a srećom toliko ih ima da je svačiji ukus zadovoljen.

Plaža Kukunaries okružena je borovom šumom zbog toga njeno ime na grčkom jeziku znači šišarka. Prelepa je i prostrana, a ujedno predstavlja regiju u jugo-zapadnom delu ostrva Skiatos.

Upravo u ovoj regiji agencija "Viva travel" nudi smeštaj u vili Olympia po sniženoj ceni od 295 evra za polazak 30.06. U cenu je uključen i avionski prevoz. Još malo mesta ima i u vili Despo koja se nalazi na odličnoj lokaciji, 200m od čuvene plaže Trulos. Ova vila je idealan izbor za parove koji žele miran i tih odmor.

skiatos, viva travel

Plaža do koje se isključivo može doći morskim putem je plaža Lalarija. Priroda se na ovoj plaži poigrala sa Fotošopom i stavila sve ostale plaže u senku. Za sve kojima je potreban odmor predlog je plaža Marata. Ona je često omiljen izbor Italijanima na Skiatosu, posebno u avgustu kada im počinje kolektivni godišnji odmor.

skiatos, viva travel

Najbolji restorani, klubovi i barovi nalaze se u gradu Skiatos koji pruža zabavu do kasno u noć. Agencija "Viva travel" iz svoje ponude izdvajaju vilu Manolas koja se nalazi na oko 500 metara od strogo centra grada. Od glavne autobuske stanice udaljena je oko 250 metara što će vam značiti ako niste rentirali neko drugo prevozno sredstvo.

Na Skiatos osim avionom možete otići i sopstvenim prevozom i to po sniženim cenama za smeštaj - polazak 30.06. od 175 evra.

Na vama je da izaberete šta vam najviše odgovora, ali se što pre organizujte jer se ovakva ponuda ne propušta. Sve informacije o aranžmanima I rezervacijama dobićete na sajtu www.vivatravel.rs ili putem telefona 011/ 78 52 800; 011/ 78 52 801.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA