Zabava, rum i romantika: Barbados je idealno mesto za odmor za parove (FOTO)

Ukoliko ste zaljubljeni, volite zabavu i sunčanje onda je ova destinacija idealna za vas

  • 2

Još niste odlučili gde biste sa partnerom na letovanje? Imamo za vas idealno mesto za odmor i opuštanje - Barbados.

Šta obavezno morate da imate u kolima ako idete na more da biste izbegli ogromne kazne (TABELA PO ZEMLJAMA)

Nije poznato samo po opularnoj pevačici Rijani, već i po prelepim plažama, savršenoj vodi, ali i hrani, piću i zabavi. Sandals su odmaralište koje prima samo parove, a u novembru organizuje kurseve za parove na kojima učesnici uče da kuvaju kao najpoznatiji kuvari.

Foto: Pixabay.com

Na ostrvu vas očekuju lokalni kulinarski specijaliteti, ali i ukusni kokteli. Dostupni su vam i sveži proizvodi koje Barbadošani proizvode sami. Ono što morate da probate su specijalno pečeni hlebovi punjeni leblebijom kuvanom na crnom luku, belom luku, kariju i kimu. Veoma su ukusni i jeftini.

Foto: Pixabay.com

Barbados je magično mesto. Na svakom koraku možete da vidite kljude koji prodaju lubenice i ribu, ako i sveži kokos. Ostrvo je posznato i po odličnom rumu koji se proizvodi ovde. Najbolji rum je beli rum koji je star čak 18 godina. Kokteli sa rumom na tropskim ostrvima imaju poseban ukus i daju poseban doživljaj.

Foto: Pixabay.com

Jedino što je malo teže jeste naći vegetarijansku hranu na ostrvu. Postoje organizovane ekskurzije i ture koje  vam omogućuju da obiđete ostrvo i vidite sve najlepše plaže i istorijska mesta.

Foto: Pixabay.com

Voda je predivna i jedva ćete dočekati da se kupate u njoj. Divne peščane plaže sa palmama biće odlične za izležavanj ena suncu, a ako puitujete sa partrnerom moći ćete da uživate u romantičnim zalascima sunca.

Foto: Pixabay.com

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA