BESPLATAN PREGLED ZA PENZIONERE: Ako vaše bake, deke ili roditelje boli kičma, odvedite ih što pre kod ovog lekara

Čehov je jednom rekao “Zdrav čovek ima 1.000 želja, a bolestan samo jednu”. Zato svakoga dana do kraja septembra na svakoj od lokacija West Medic postoje grupe za penzionere, besplatan pregled kod fizijatra i besplatna svaka šesta terapija u nizu

  • 2

Ima li lepšeg poklona za vaše stare roditelje, bake i deke od toga da vam neko daruje nešto od čega će vam biti bolje? Naročito ako to podrazumeva da će uporni bolovi u kičmi prestati. I to - besplatno.

SEDAM GODINA NISAM MOGAO DA ZAVEŽEM PERTLE, a onda sam otišao kod najboljeg SRPSKOG KIROPRAKTIČARA! (FOTO)

KIROPRAKTIKA ZA TRUDNICE: Evo kako da pregurate drugo stanje BEZ BOLA i bez LEKOVA!

Najbolji kiropraktičar u zemlji doktor Vladan Jovićević  i njegov tim vam do kraja septembra svakoga dana daju besplatan pregled.

Zato odmah posetite sajt West Medic-a ili pozovite na 011/2648-597

Foto: Promo

Ako vas muči:

-  bol u ramenu

-  diskus hernija

-  glavobolja

-  kičma

-  kifoza

-  kuk

-  lumbago

-  skolioza

-  spondiloza

-  vrtoglavica

odmah posetitite sajt West Medic-a i zakažite i ostvarite pravo na besplatan pregled i terapiju.

Poliklinika "West Medic" je u Srbiji apsolutni pionir i lider programa rehabilitacije bolesti i stanja vezanih za kičmu i sa dve decenije iskustva predstavlja najefikasniji konzervativni metod lečenja u razvijenom svetu.

Foto: Promo

West Medic je jedina klinika u Evropi sa timom od 9 kiropraktora, 4 doktora specijalista fizikalne medicine i 15 iskusnih fizioterapeuta

U Poliklinici "West Medic" možete odraditi sledeće terapije:

-  akupunktura

-  elektroterapija

-  fizikalna terapija

-  laser terapija

-  kinezi terapija

-  kiropraktika

-  magnetna terapija

-  shockwave terapija

-  Spinalna dekompresija i trakcija

-  T-CARE terapija

-  Ultrazvučna terapija

Program lečenja se potpuno individualno planira i prilagođava svakom pacijentu.

Osnivač programa i vođa tima je Vladan Jovićević b. sci. kiropraktor i diplomirani fizioterapeut, koji je boravio u Kanadi od 1990. do 1996. godine na dopunskom školovanju i profesionalnom usavršavanju, gde od 1992. godine vodi svoju prvu kliniku za rehabilitaciju, a od 1994. godine i drugu zajedno sa dr Samom Simpsonom kiropraktorom.

Tada pokreće poseban program lečenja problema vezanih za kičmu, koji je bio pionirski projekat u svetu u to vreme.

Foto: Promo

Vladan Jovićević je u julu dobio počasni status na Ackermann Institutu za Kiropraktiku u Stocholmu i zvanje jedinog instruktora za region bivše SFRJ, Albanije i zemalja Bliskog istoka!

Povezivanje kiropraktike, trakcije, mobilizacije, fizikalne terapije i kinezi terapije (terapeutskog vežbanja) je bilo osnova projekta, što se ranije, apsolutno, zbog sukoba među strukama nije dešavalo. Program se odmah pokazao kao dobitna kombinacija, kako kod akutnih, tako i kod hroničnih stanja tipa: diskus hernija, cervikalni sindrom (bol u vratu), torakalni sindrom (bol u srednjem delu leđa i među lopaticama), lumbalni sindrom (bol u donjem delu leđa), cervikogenih glavobolja i vrtoglavica, deformiteta kičme tipa skolioza i kifoza, degenerativnih promena-spondiloza, kao i delimičnih iščašenja pršljenova (ATLASA i drugih) i ostalih zglobova.

Foto: Promo

Danas se ovakav program sprovodi na stotinama kiropraktskih klinika u svetu i definitivno je prvi izborni konzervativni način lečenja navedenih bolesti i stanja.

Doktor Jovićević se 1996. godine vraća u Beograd i na Terazijama osniva CENTAR, prvo kao ordinaciju a kasnije polikliniku. Program lečenja u CENTRU se stalno proširuje sa pojedinim novim tehnikama i procedurama, a sve u cilju prilagođavanja stanju svakog pojedinačnog pacijenta i dobijanja još boljih i bržih rezultata oporavka.

Rezultati dosadašnjeg rada čine ih regionalnim liderima lečenja svih navedenih stanja, a oni se trude da daljim usavršavanjem i proširenjem, kako članova tima, tako i samog programa, to definitivno i ostanu.

Zato nemojte da čekate i odmah pozovite West Medic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA