≫ 

Isprobao je dijetu Bijonse koja taje 3 nedelje i ostao šokiran brojem kilograma koje je izgubio

Poznate dame se brzo vrate u formu nakon trudnoće, a kako to rade više nije tajna

  • 0

Bijonse je nakon prve trudnoće u potpunosti promenila način ishrane i odlučila se za dijetu “Revolucija od 22 dana” i podrazumeva vegansku ishranu na bazi biljaka i eliminiše obrađenu hranu.

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Ovo je ruski bračni par KANIBALA: Ljude su drogirali, a onda ih sekli i jeli žive. Organi i koža su bili delikates (FOTO)

Jednu stvar tokom dijete OBAVEZNO morate da uradite ako želite da smršate - i svideće vam se, jako!

Studenti izučavaju Bijonse, i moraće baš da se potrude da polože ispit!

Ako je pomogla Bijonse da se vrati na idealnu kilažu, žašto ne bi pomogla i nama? Da li može da pomogne i običnom čoveku, odlučio je da proba Kevin Reili. Kao mesojed, mislio je da će ova njegova odluka biti osuđena na propast već u prvim danima koji su mu bili najteži.

“Žudio sam za hranom koju sam navikao da jedem. Bio sam razdražljiv i umoran par dana. Sinoć mi je trebalo sat i 15 minuta da spremim ručak prethodne večeri. Iako ne volim biftek, žudim za njim. Ali, ako želite da vidite rezultate, morate da izdržite tri nedelje. Kada budete pogledali vaše slike od pre i posle bićete šokirani”, ispričao je on svoje iskustvo u prvoj nedelji dijete.

Foto: www.pixabay.com

Pošto je hteo da vidi rezultate, odlučio je da nastavi sa dijetom i bude uporan.

-Odlučio sam da nastavim. Druge nedelje stvari su krenule na bolje. Imao sam osećaj da imam više energije i osećao sam se dobro. Neki od obroka su bili stvarno dobri, a odlučio sam i da sam eksperimentišem sa receptima. Ali, tu je bila i pica, krofne koje lepo mirišu, ukusni sir, ... Ali , ne. Ima mnogo dobrih stvari vezanih za ovakvu ishranu. Ja sam smršao 7 kilograma za tri nedelje i osećao sam se dobro. Ali nisam znao koliko kalorija unosim, da li treba da nastavim sa dijetom ili sam samo navikao da budem gladan. Kada sam prestao sa dijetom, moj šef je doneo slaninu na tanjiru i ja nisam okusio ni jedan zalogaj. Nisam osetio želju. Naprotiv, još više me je privukla veganska ishara, objasnio je Kevin.

On je odlučio da nađe još zanimljivih recepata i posveti se veganskom načinu ishrane.

-Počeo sam da odlazim na pijacu i da žudim za svim tim biljkama. Želeo sam da taj osećaj potraje. Da li ja postajem vegan? Ne. Otišao sam skoro u restoran i jeo divnu tunu i nameravam da to uradim opet. Ali jedno je sigurno: Osećam se super kao Bijonse, izjavio je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA