Šokantna ispovest majke o jezivoj bolesti: Moja ćerka je sa 4 godine dobila prvu menstruaciju, a sa dve su počele da joj rastu grudi

Emili je svesna činjenice da je drugačija od ostale dece koja su njeno godište, ali ne razume zašto je to tako

  • 6

Emili boluje od nekoliko vrlo retkih bolesti i poremećaja zbog kojih se razvija mnogo brže od svojih vršnjaka, a njena priča, koju su potpuno iskreno ispričali njeni roditelji, apsolutno će vas šokirati.

Svakog dana moraju da skidaju kožu sa nje, izgleda kao žrtva požara - a svakog trenutka OVA bolest može da je ubije

Ivanka je rođena bez polovine lica: Krila se iza kose celog života jer su je proganjali, a sada je okrenula stranu (FOTO) (VIDEO)

Naime, Emili su se već kad je bila dvogodišnja devojčica razvile grudi, a sa četiri godine je dobila prvu menstruaciju.

Još kao malena beba počela je da razvija snažan telesni miris i akne uzrokovane cistama, pa su joj na leđima, čelu i vagini porasle dlake, a danas je prisiljena da prolazi menopauzu, kao i sve ostale nuspojave s kojima se suočavaju od nje mnogo starije žene.

Njena mama, Tam Dover je ispričala kako je njena ćerkica svesna toga da je drugačija od ostale dece koja su njeno godište, ali ne razume zašto je to tako.

Tam se prisetila trenutka kad je Emili dobila svoju prvu menstruaciju i kako je mislila da je slučajno obavila veliku nuždu u gaće. Morala je da joj daje dnevne uloške, jer je menstruacija trajala dva dana

"Moja ćerka je prerano morala da naučiti kako da namesti uložak kad ponovno dobije menstruaciju. Nama je vrlo komplikovano i teško da joj objasnimo šta se događa."

"Ne želim da se ona uplaši i pomisli da joj se događa nešto izrazito loše", dodaje mama.

Emili, koja danas ima 45 kilograma, rođena je, kaže njena mama, "savršena na neki svoj način." U stvari, njena mama tvrdi da je, kad se rodila, Emili čak bila mnogo manja od njene starije braće. Ali, već posle nedelju dana stvari su rapidno krenule na gore.

Neprestano je plakala, trpela snažne bolove, nije mogla da spava i počela ubrzano da raste. Sa četiri meseca bila je velika poput deteta od jedne godine, a do svoje druge godine njeno telo je imalo karakteristike tela devojčice u pubertetu.

Dve godine nakon što je Emili dobila svoju prvu menstruaciju, doktori su joj dijagnostikovali Adisonovu bolest, posle niza specijalizovanih testova i pregleda.

"Emili je neprestano bila bolesna i dobijala je razne infekcije, a doktorii su to pripisivali činjenici da je Emili odlazila u vrtić s ostalom decom, s obzirom da smo moj suprug i ja radili. Iako je tokom tog perioda i dalje nastavila da raste, a odgovor doktora je uvek bio povezan s time da je verovatno u vrtiću pokupila neki virus," priča mama.

"Ubrzo je Emili počela da se žali i na bolne grudi, kao i bolove i grčeve u trbuhu. Kad je napunila tri godine, doktori su joj radili hormonalne testove, nalazi su pokazali da se u njenom telu nalazi broj hormona kao kod trudne žene," priseća se njena mama.

"Nakon tog testiranja, doktori su napravili i detaljnija ispitivanja, tokom kojih je čak morala da bude podvrgnuta sedativima, zato što je njeno maleno telo već bilo iscrpljeno do te mere da joj je i život bio u opasnosti. Posle svih testiranja doktori su tvrdili kako je Emilino stanje toliko kompleksno da je vrlo teško dati konkretnu i konačnu dijagnozu."

Emili je, uprkos svemu, i dalje samo malena devojčica, koja obožava da oblači u lepe haljine i igra se sa svojim igračkamo, kao što to rade devojčice njenih godina. Ipak, i dalje stoji činjenica da joj je vrlo komplikovano da ode u toalet bez pratnje roditelja, koji, većinu vremena, kroz sve ovo prolaze potpuno sami, uz pomoć nekoliko bliskih prijatelja.

Danas se nadaju da će uspeti da prikupe dovoljno novca kako bi mogli da nastave da plaćaju sve tretmane koji su njihovoj ćerkici potrebni.

Iako se stvari popravljaju i lečenje traje, mama dodaje da njihova ćerkica i dalje redovno doživljava snažne bolove zbog ubrzanog rasta njenih kostiju, a ponekad se ujutro probudi sa potpuno oteklim zglobovima.

Ipak, njena se mama zaista nada da će s njenom devojčicom sve ipak biti u redu i da će se i drugi, koji se možda suočavaju sa sličnim životnim situacijama, pronaći u ovoj priči i da će im, barem na neki način pomoći.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade drekalović

    11. oktobar 2017 | 19:12

    „Četvrto razdoblje Kali-juga, tamno razdoblje. Žene postaju majke u trećoj godini, i precvetaju u petoj. Svi suludo jure kako bi napunili svoj stomak. Ne zna se više za istinu. Na Zemlji besne užasni ratovi, i od nasilja i surovosti samo je veća zavist,gramzivost,požudnost i pokvarenost pojedinih ljudi. Bolest se raširila na celo telo i stalno nastaju nove, mučne i užasne boleštine...“

  • majka i baka

    12. oktobar 2017 | 08:06

    mojoj koleginici je cerka sa pet godini imala sve i menstruaciju i grudi.lekari su im savetovali da prestane da jede meso.i sve se stabilizovalo.

  • Duki

    12. oktobar 2017 | 09:19

    Mukica moja njoj je sve uskraceno svo njeno detinjstvo da dete takav poremecaj ima jako je tuzno !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA