"POMOZITE, ŽIVOT MI JE PAKAO": Grudi ne prestaju da joj rastu i ne zna da li će ikada prestati, a zbog toga joj je život u velikoj opasnosti (FOTO)

Male grudi predstavljaju problem mnogim ženama, ali i velike grudi znaju da otežaju život

  • 8

Majka dvoje dece ima problem sa velikim grudima koje nikako da prestanu da rastu iako je ona odavno izašla iz puberteta.

Seksi i negovan dekolte: Jeftini i efikasni trikovi za bujne i čvrste grudi

Grudi Šeridan Larkman (23) iz Australije počele su da rastu kada je napunila 8 godina i već sa 10 je imala solidne trojke. Njene grudi rastu celog života, ali su toliko velike da više ne mogu da stanu i fabrički proizvedene grudnjake, već je ona prisiljena da ih šije po meri.

MDA 2016 flashback #missdiamondaustralia #flashback #2016 #charity #fundraising #pageant #loadsoffun #sparkle #diamond #notsotypical #catwalkA post shared by Sheridan Larkman (@sheridan_deneke) on

Zbog toga što više ne zna kako da obuzda njihov rast rešila je da se obrati korisnicima Interneta u nadi da će prikupiti novac za operaciju smanjivanja grudi.

A post shared by Sheridan Larkman (@sheridan_deneke) on

Ona je često zlostavljana od strane muškaraca koji smatraju da zbog njenog izgleda mogu da joj dobacuju neumesne komentare, da zure u nju i pokazuju prstom, piše 24sata.hr. Na društvenim mrežama često dobija zahteve raznih muškaraca koji joj traže obnažene slike.

A post shared by Sheridan Larkman (@sheridan_deneke) on

-Brinem zbog moje dece. Ona su izložena tome i bojim se da će pomisliti kako je normalno da im se jednog dana muškarci tako obraćaju, rekla je očajna žena.

A post shared by Sheridan Larkman (@sheridan_deneke) on

Za operaciju smanjivanja grudi koja bi joj olakšala život i pomogla i njoj i njenoj porodici, potrebno joj je 10.000 dolara. Ona zbog grudi trpi svakodnevne bolove u leđima, a dijagnostikovana joj je i skolioza – iskrivljenost kičme.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA