Zbog dečka je imala 30 plastičnih operacija - pogledajte kako je nekada izgledala, a kako sada (FOTO)

Promene zbog ljubavi su normalne, ali neki ljudi umeju baš da preteraju

  • 1

Kako bi zadovoljile partnera, žene se često podvrgavaju strogim dijetama, promeni imidža, ali i bolnim i skupim plastičnim operacijama.

Bizaran razlog zbog kog polovina svih žena na svetu ima fantazije o silovanju

U želji da promeni svoj izgled i bude lepša svom dečku, Beri Ng iz Hong Konga je otišla predaleko i sada se kaje zbog toga. Počela je sa plastičnim operacijama kada je imala samo 17 godina jer je htela da izgleda kao zapadnjački supermodeli. Prvi put je probala korekciju kada je videla paket za studente od 102 dolara za tri injekcije. Nekoliko sati kasnije, plastičar je uspeo da je ubedi do joj je potreban mnogo veći paket koji košta 2.175 dolara.

A post shared by @her_name_is_berry on

 

Bila je prezadovoljna rezultatima i počela je da se interesuje za ostale tretmane i uskoro je postala zavisna od plastičnih operacija. Stvari su se pogoršale kada je napunila 20 godina i počela da se zabavlja sa devet godina starijim muškarcem. Njen partner je bio verbalni zlostavljač i stalno je vređao zbog njenog izgleda upoređujući je sa drugim lepšim ženama. Ona je na to odgovarala konstantnim odlaskom na korekcije i u periodu od šest meseci podvrgla se plastičnim operacijama čak 30 puta!

Neke od operacija podrazumevale su korekcije očiju i nosa, dobila je injekcije u čelo kako bi imala ovalno lice, kao i injekcije u usnama, obrazima i bradi.

A post shared by @her_name_is_berry on

 

-Da mi je samo jednom rekao da sam lepa ja bih prestala sa svim tim, rekla je Beri.

Njegova poslednja zamerka bila je da su njene grudi premale, što ju je nateralo na intervenciju, piše Oddity central. Dok se ona oporavljala od operacije doživela je prosvetljenje kada se majka uznemirila zbog njene zavisnosti od operacija.

-Rekla mi je da sam bila prelepa pre svega toga, a da sam sada oskrnavljena, ispričala je Beri.

Okončala je svoju vezu i sada se posvetila snimanju videa podrške na You Tube-u i borbi protiv kozmetičkih operacija. Nekoliko devojaka sa istim problemom joj se obratilo putem e-mail-a sa pričama o tome kako su njihovi partneri i muževi vršili pritisak na njih da se operišu.

A post shared by @her_name_is_berry on

 

-Momci imaju veliki uticaj na cure. Mnoge će reći da su im momci zamerili što im je nos veliki i nije prav. Mnoge su bile glupe poput mene. Zato ja želim da pravim ove snimke i prenesem im moje iskustvo, ispričala je devojka koja je uspela da se spase iz začaranog kruga.

Beri je dodala da se kaje zbog tolikih kozmetičkih operacija koje su joj promenile izgled i da bi želela da vrati svoje staro lice. Ona više ne želi da ikada ode pod nož ponovo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    6. decembar 2017 | 15:19

    Ne valja to. Ako te netko voli,voli te takvu kakva jesi i zbog onoga šta jesi,zbog onoga iznutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA