≫ 

Stručnjak otkriva jedan jedini lek koji može da pobedi prehladu i bolji je od svega što lekar može da vam da

Često alternativna medicina može da nam da rezultate mnogo brže nego lekovi koje dobijemo od lekara

  • 2

Sezona gripa i prehlada je odavno počela, a kako bismo se što pre izlečili kada i nas uhvati lekari nam prepisuju lekove iako alternativna medicina može da da brže rezultate. 

Šta je najvažnija zaštita od zime - kapa, rukavice ili šal?

Doktorka Sara Brever ističe da zna za jedan prirodni lek koji ona preferira pre nego bilo koji lek koji može da prepiše, piše Mirror.

Ona se kune u biljku sa latinskim nazivom "pelargonium sidoides", a dolazi nam iz porodice muškatli. Ona ističe da je ova biljka lekovita kod prehlada, suvog grla, angine, upale krajnika, akutnog bronhitisa i sinuzitisa.

Foto: pixabay.com

Pored toga preporučuje se unošenje velike količine tečnosti kao što su domaća supa, čajevi i prirodni sokovi. Priuštite sebi dobro preznojavanje u sauni i dosta sna.

Pre upotrebe bilo koje biljke za lečenje, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom, jer uzimanje i prirodnih lekova na svoju ruku može da bude opasno.

Daljinac

(Telegtraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дуле

    24. decembar 2017 | 11:38

    Па шта се ради са том мушкатлом стручњаче. Прави се чај, једе се, напарава...? Који део биљке? Ала је објаснио, свака му част!

  • Znak pitanja

    24. decembar 2017 | 10:54

    Uf,otkrivena rupa na saksiji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA