≫ 

Najnoviji zdravstveni savet Gvinet Paltrou sa kafom može da bude veoma opasan po zdravlje

Lekari upozoravaju ljude da je ovaj trend opasan i da ga treba zaobići

  • 5

Poznate ličnostipoput glumice Gvinet Paltrou, često se opredele za neki opasan i bizaran trend ne bi li poboljšale svoji zgled, a ljudi koji ih prate često se i sami na to usude.

Zbog njenih ukradenih eksplicitnih slika je goreo internet, a sada se skinula i pokazala seksi telo (VIDEO)

Od parenja vagine do njene detoksikacije biljkama, ovaj novi trend preti da sve prethodne baci u sensku. Ali, samo zato što neka poznata ličnost to propagira, ne znači da i vi tome trebate da se podvrgnete.

Gvinet Paltrou je poznata po tome što zagovara upotrebu bizarnih stvari u službi izgleda. Njeni kontroverzni zdravstveni i bjuti trendovi svaki put nas iznova iznenade.

Foto: Tanjug/AP

Sada propagira detoksikaciju kafom tako što se ona ubrizgava u – anus! Na ovaj način čisti se rektum, kao i creva, ali se vrši i detoksikacija. Za to se koristi poseban pribor koji je teško nabaviti, a iako se čini razgrabljenim lekari savetuju da se ovakav način "čišćenja" organizma izbegava jer je reč o opasnoj proceduri.

Doktorka Džen Gunter upozorila je da je ovakva procedura nepotrebna jer su naša creva sposobna da sama čiste organizam.

-U našim crevima postoje i dobre bakterije čije izbacivanje iz organizma može ozbiljno da nam ugrozi zdravlje. Ovakav vid čišćenja je nepotreban jer ima mnoge negativne posledice. Nikome ne treba čišćenje jer u crevima nema sadržaja koji ostaje, a koji je neophodno izbaciti na ovaj način, rekla je doktorka.

Foto: Profimedia, DEFD

Strana tečnost u crevima koja se ovako ubrizgava može da izazove iritaciju i upale. Postoji opasnost od zaplitanja creva, oštećenje ubakterija creva, bola u stomaku, povraćanje u velikim količinama i otkazivanje rada bubrega.

Sajt poznate glumice poznat je po tome što nudi neka bizarna rešenja za zdravstvene probleme, piše Daily Star, kao što su kristali protiv steriliteta i ulja za lečenje depresije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jontra

    21. januar 2018 | 11:43

    Koje je ovo budaletina majko mila....!!Ko sve danas "zaradjuje" milione...cccc

  • SEVERAC ®

    21. januar 2018 | 10:46

    Da da još malo mleka i cimeta. Izmešati mikserom i voila... Kapućinooooo

  • Mila

    22. januar 2018 | 11:51

    OVA je Luda neznam šta toj fali ali daska u glavi sigurna. Udala se sad ponovo neznam šta joj je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA