Svaka druga Srpkinja pati od proširenih vena. Preduzmite nešto već danas!

Da li imate probleme sa proširenim venama? Da li se postidite kad pogledate svoje noge?

  • 1

Niste jedini! Da li ste znali da ovaj bolni problem izaziva neprijatnosti skoro svakoj drugoj Srpkinji (a ni muškarci nisu pošteđeni)?

Pokušali ste sve, ali vam ništa nije pomoglo? Da li su vam savetovali pregled koji puno košta (pored toga je i lista čekanja beskrajno duga), a vi ne možete više ni da stojite bez da se pritom osećate kao da su vam noge teške 100 kg, i uz to su prekrivene ružnim ljubičastim mrljama?

Operacija proširenih vena može da bude vrlo bolan postupak – baš i nije prijatno kad vam hirurg seče vene duboko u butinama! Uprkos visokoj učestalosti bolesti i opasnostima koje se kriju u zadebljanim i bolnim venama, troškovi operacije još uvek nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.

Foto: Promo

Šta izaziva nepodnošljive bolove i oticanje u nogama?

Vene su krvni sudovi kojima krv teče prema srcu, i one su najveći krivac što su vaše noge pune izbočina i modrica. Venski zalisci sprečavaju vraćanje krvi prema stopalima. Kada ovi zalisci izgube elastičnost, oni omekšaju i više ne mogu da obavljaju svoju funkciju, pa se krv u velikim količinama nakuplja u nogama.

Baš ova povećana količina krvi koja nigde ne otiče izaziva plave i ljubičaste otoke koji u najgorem slučaju potpuno izobličuju kožu na nogama. Kad se pojave prvi znakovi vidljivih vena, potrebno je hitno reagovati da bi se sprečile opasne posledice. 

Ne radi se samo o estetskom problemu proširene vene su OPASNA bolest

Mnoge žene se suočavaju s ovim problemima:

- bol u nogama (posebno noću i kod sedenja)

- vrlo vidljive natečene vene ljubičaste ili plave boje

- natečeni gležnjevi i svrab

- grčevi u potkolenicama

- peckanje oko zadebljanih vena

- teške noge nakon dugotrajnog stajanja ili sedenja itd.

OPREZ: Najveći problem kod proširenih vena je u tome što situacija može da bude samo GORA - bol, grčevi i oticanje ne nestaju nakon što se jednom pojave. Osim toga, ugrožavaju zdravlje celokupnog kardiovaskularnog sistema.

Foto: Promo

Budući da ovo stanje može da bude vrlo opasno jer može da dovede do iznenadnog krvarenja, čireva i venske tromboze, svakako će vam savetovati laserski tretman ili operaciju proširenih vena. Ove vrste operacija su skupi invazivni postupci koji zahtevaju anesteziju. Osim toga, mogu da ostave trajne posledice na živcima i modrice, i da izazovu bolest dubokih vena, tako da se lečenje tu ne završava. Vaša alternativa je 100% prirodno rešenje za uklanjanje proširenih vena.

Šta izaziva ružne otoke, bol i svrab nogu, i kako to sprečiti?

DA LI STE ZNALI? Vene u nogama i stopalima se šire – to može da se dogodi već u ranim godinama - više od 50% žena koje pate od teških posledica proširenih vena se sa tim  susretne u dobu od 60 godina.

Vene se uporno šire i izazivaju neugledan izgled uglavnom zbog:

- povišenog pritiska u donjim ekstremitetima

- nasledne sklonosti oštećenja krvnih sudova

- hormonske neravnoteže

- prevelike telesne težine

- trudnoće

- predugog stajanja na nogama ili predugog sedenja

- pušenja itd.

Foto: Promo

Proširene vene su u velikom broju slučajeva posledica genetskog nasleđa, načina života, i sveukupnog zdravstvenog stanja. Možemo puno da učinimo već time što ćemo da smršamo, smanjimo broj sati koje provodimo sedeći ili stojeći, više vežbamo… Nažalost, ovo rešenje ne pomaže ako su se proširene vene već pojavile, jer tada već ugrožavaju zdravlje celog tela.

Nauka potvrđuje: SADA možete da se rešite proširenih vena 100% prirodnim putem uz pomoć revolucionarne formule koja sadrži 5 prirodnih sastojaka (TESTIRANO!)

Ako se pojave bilo kakvi simptomi proširenih vena, pa čak i u blažem obliku – ne čekajte! Bola, svraba i zadebljalih vena možete lako da se rešite već u ranoj fazi.

Konačno i u Srbiji možete da nabavite Vein Stopper - revolucionarno rešenje u borbi protiv proširenih vena sa delovanjem na više nivoa.

Foto: Promo

Vein Stopper sadrži kombinaciju probranih i ispitanih prirodnih sastojaka koji na revolucionaran način rešavaju probleme sa proširenim venama – bezbolno i efikasno:

- drastično smanjuje natečene i zadebljane vene

- brzo ublažava bol, svrab i grčeve u nogama

- ojačava i doprinosi zdravlju zidova krvnih sudova

- obnavlja oštećenu i naboranu kožu

- vraća vitalnost teškim i umornim nogama

- vraća prirodnu fleksibilnost i elastičnost kože

- uspostavlja normalan protok krvi, zbog čega se vene povlače.

Foto: Promo

Zašto je Vein Stopper krema već nakon prvog nanošenja tako efikasna u rešavanju problema sa proširenim venama?

Krema Vein Stopper je dokazano delotvorna, potpuno prirodna alternativa skupim operacijama i invazivnim zahvatima. Vein Stopper deluje strateški uz kombinaciju 5 izuzetno moćnih prirodnih sastojaka koji već nakon prvog nanošenja olakšavaju bol , smiruju upalu, i neguju otečene i proširene vene:

- Aloe vera: savršena biljka koja dokazano pomaže kod bolesti kože, proširenih vena, opekotina, zarastanja rana itd. Podstiče stvaranje kolagena, i igra vrlo važnu ulogu u smanjenju zadebljanih vena.

- Ulje šipka: najbolji izbor za olakšavanje bolova, opuštanje i umirivanje mišića. Pomaže kod umornih i teških nogu, neguje kožu i smanjuje ožiljke.

- Veprina: ima jako protivupalno dejstvo, i smanjuje proširene vene i hemoroide. Jača zidove krvnih sudova, poboljšava mikrocirkulaciju, i zaustavlja curenje kroz kapilarne zidove. Pomaže kod umornih i otečenih nogu.

- Arganovo ulje: prava je riznica hranljivih materija za kožu, pa se koristi za lečenje brojnih kožnih problema, kao što su akne, ekcemi, psorijaza, pa čak i trovanje kože. Sprečava starenje kože i smiruje nadraženu kožu.

- Zlatnica: sadrži veliki broj lipofilnih flavonoida, i zato je vrlo delotvorna u lečenju reume i artritisa, a takođe se koristi i za smanjenje bolova i ublažavanje otoka.

Foto: Promo

Dokazano delovanje formule sa 5 sastojaka efikasnih u borbi protiv proširenih vena ne samo da će vas osloboditi bolnih nogu, nego ćete i uštedeti puno novca koji biste inače potrošili na skupe i bolne operacije proširenih vena.

Odlučite se za prirodnu, delotvornu i dokazanu formulu koja će vašu kožu učiniti glatkom, a vas će osloboditi bolova i grčeva u nogama.

Rešite se proširenih vena i bolova u nogama! Iskoristite akciju samo za vas – SAMO DANAS 50 % popusta!

Zašto biste trpeli jake bolove i plaćali skupe operacije, kada već danas možete da se rešite proširenih vena na 100% prirodan način?

Iskoristite jedinstvenu priliku – AKCIJA JE OGRANIČENA: samo za čitaoce ovog članka smo pripremili čak 50% popusta na revolucionarnu kremu Vein Stopper! Uštedite čak polovinu vrednosti ove izvrsne kreme. Umesto za 9.980,00 din, sada možete da je dobijete za samo 4.990,00 din OVDE>>

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje su dnevne porudžbine ograničene.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    19. februar 2018 | 19:12

    Drage moje ja sam probao sve nista ne pomaze,samo operacija.Meni je genetski bilo morao sam da operisem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA