≫ 

Najčešća seks povreda za koju većina žena ne zna - može da traje i do 24 sata

Simptomi uljučuju grčeve, obilno krvarenje, bol tokom seksualnog odnosa, ali ne nanose dugotrajna oštećenja

  • 0

"Seksualna povreda" je prilično uznemirujući termin, ali postoji i takva za koju žene ne znaju. Ona ne vodi nužno ka dugorajnijim oštećenjima, ali je češća nego što to mislite. Naziva se "Modrica na grliću materice" i bolna je baš kao što zvući.

Evo koliko često treba da šišate kosu ako želite da vam brže poraste

Simptomi uljučuju grčeve, krvarenje, bol tokom seksualnog odnosa, bol u donjem delu leđa, ali ne nanose dugotrajna oštećenja. Svi navedeni simptomi mogu biti jako uznemirujući, a do povrede obično dolazi kad žena nije dovoljno stimulisana.

Snimili su najraniji pokušaj zamrzavanja ljudi kako bi večno živeli - i sve izgleda prilično uznemirujuće (VIDEO)

Pixabay

Kada je žena stimulisana, grlić materice postaje veći i mekši i to od 5 do 8 centimetara, a ako se to ne dogodi tokom osnos, grlić materice ostaje niži i teži što olakšava nanošenje modrica. Veća je verovatnoća da se povreda može desiti u danima koji su bliži ciklusu, jer je tada grlić materice napetiji nego ostalim danima. Veličina penisa, takođe, može biti uzrok povrede.

Pixabay

Na sreću. postoje načini kako možete da sprečite nastanak modrica. Prema rečima ravišlija - 20 - 30 minuta predigre može pomoći izbegavanju ovih modrica, jer priprema telo za uzbzuđenje.

Prilagodite seksualni život odgovarajućim pozama da se ne biste povređivali, a ukoliko se povredite ibuprofen može da vam umanji bol. Stanje nije trajno i može da traje samo do 24 sata.

Daljinac

(Telegraf.rs / mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA