≫ 

Smršala je bez dijete preko 50 kilograma uz pomoć ove vežbe - sada joj na liniji zavide sve žene

Pre samo 4 godine Laura je imala preveliku težinu, a kilogrami su se samo gomilali koliko god ona pokušavala da to zaustavi

  • 5

Sa težinom od preko 138 kilograma znala je da je vreme da napravi neku promenu, pa je odlučila da prikupi svu moguću snagu i da se na put mršavljenja gde joj neuspeh nije padao na pamet.

Moja transformacija: Gubila sam 5 kg nedeljno, i za mesec dana dobila liniju iz snova (FOTO)

Smršala je bez dijete 81 kilogram do maja 2017. godine, a danas nakon dugogodišnjeg dizanja tegova i internacionalnog "bulking"-a ima 88 kilograma i oseća se fenomenalno. Nedavno je na Instagramu podelila svoju priču kako je smršala bez dijete i ukazala na šta to kroz šta je sve prošla od kako je započela proces mršavljenja.

A post shared by Laura Micetich (@theirongiantess) on

- Učinite sebi uslugu i nemojte nikada da zaboravite odakle ste počeli i nikada ne zaboravite koliko ste žudeli za promenom. Ne zaboravite koliko ste se hrabro borili za uspeh. Znam, teško je, ali vredi, napisala je inspirativnu poruku ova mlada žena.

A post shared by Laura Micetich (@theirongiantess) on

Ona na Instagramu ima preko 230.000 pratioca i želi da svi znaju da je transformacija moguća za sve dokle god ste posvećeni i verujete u sebe. Ona je započela svoj proces mršavljenja dizanjem tegova i provodila je sate u teretani svakog dana. Istovremeno radila je istraživanja vezana za fitnes, ishranu i zdravlje.

A post shared by Laura Micetich (@theirongiantess) on

- Promenila sam moje navike u ishrani i ubacila dosta zdrave hrane u ishranu, napisala je ona.

Iako mnogi ljudi proces mršavljenja započnu rigoroznim dijetama, ona je odmah prionula na fizičku aktivnost, prenosi Pop Sugar. Sada jede izbalansiranu hranu, bogatu povrćem i zelenišom, ribu, piletinu i biljne ugljene hidrate. U procesu gubitka masti jela je 5 do 6 puta na dan obroke bogate povrćem i proteinima iz mesa i jaja.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA