≫ 

Milan je napravio brushalter koji za 48 sati provereno povećava grudi, o njemu pišu svi, a sada nam otkriva sve o svom izumu (FOTO)

Njegove ideje se ne zaustavljaju na ovom magičnom brushalteru, kada ih vidite shvatićete zašto je osmislio pravo čudo

  • 25

Veće grudi za samo sedam dana, bez operacija, bolova i oporavka, zvuči skoro nemoguće, ali inženjer Milan Milić (33) je smislio kako da to sprovede u delo. Do sada ste možda već i čuli za ovaj vibrurajući brushalter, ali niste znali kako se tačno koristi i šta tačno radi. Zato smo pitali Milana da nam malo pojasni o čemu je reč, a usput smo proćaskali i o nekim budućim planovima i daljim projektima.

Telo vrišti ono što usta ne govore: Rak ubija kada se umorite od života, stomak boli zbog besa, a dijabetes nastaje kad ste usamljeni

Milan je na ideju za ovaj E bra (koji će bez sumnje ući u legendu) došao zahvaljujući svojoj devojci Jeleni. Jelena je želela da malo poveća grudi, ali nije imala hrabrosti za operaciju. Tu je uskočio Mialn i osmislio ovaj uređaj koji će olakšati živote milionima žena širom sveta. Kako ovaj brushalter postoji već duže vreme, sada je i portfolio E bra pun zadovoljnih korisnica koje ga rado preporučuju svima.

Pa,da krenemo od početka, šta je to tačno E bra, kako se koristi i kakvi su dalji Milanovi planovi? 

Foto: Promo / Print skrin Facebook / E Bra Milan Milic / E Bra brushalter
  • Vi ste inženjer po profesiji, kako ste to znanje spojili sa estetkom medicinom?

Inženjerstvo je moguće primeniti u svim aspektima zivota, a samim tim i na ljudsko telo. Bitna je samo želja za novim znanjem i vizija. Sa tim je sve moguće.

  • Kako ste došli na ideju za E Bra?

Ideja je nastala iz Jelene želje da poveća grudi, ali se plašila hirurške intervencije. Našim zajedničkim radom, i nakon nekoliko neuspešnih prototipova, učeći se na greškama, kreirali smo prvi E Bra. Sada, nakon više od 5 godine, kreirali smo konačnu 4 generaciju E Bra, spremnu za tržište.

  • Kako deluje E Bra i koliko je vremena potrebno da se vide prvi efekti?

E Bra je kozmetički uređaj, koji svojim radom poboljšava cirkulaciju krvi. Njegovi efekti su vidljivi već nakon 48 sati, u početnoj promeni veličine obima grudnog koša.

  • Da li su efekti trajni ili se grudi smanjuju nakon prestanka nošenja E Bra?

Efekti su trajni. Nakon testiranja na svim ženama (devojkama) nije zapaženo vraćanje grudi na veličinu pre upotrebe E Bra, i to čak 5 godina nakon upotrebe.

Foto: Promo / Print skrin Facebook / E Bra Milan Milic / E Bra brushalter
  • Nakon povećanja grudi za jedan broj, da li brushalter može ponovo da se koristi za novo povećanje?

E Bra se bazira na brojevima veličina, kao i regularni brushalter. Nakon 7 dana, usled povećanja grudi, potrebno je kupiti veći broj regularnog grudnjaka. Nakon 2 meseca, moguće je ponovo koristiti E Bra za dodatno povećanje, ali je tada potrebno koristiti veći broj E Bra od prethodnog. E Bra je moguće koristiti više puta, sa razmacima ne manjim od dva meseca.

Još uvek se borite sa aknama? Glavne krivce za njihov nastanak jedete svaki dan, a da to ni ne znate

  • Do koliko E Bra može da poveća obim grudi?

E Bra može da poveća obim grudi od 3cm do 4cm za 7 dana. Takođe, u Americi je praćena i promena zapremine grudi, gde je zapaženo povećanje od 50cc do 100cc. Pored povećanja, E Bra podiže grudi, oblikuje i smanjuje razmak između grudi. Moguće je korigovati i asimetriju grudi, ako je to potrebno.

  • Da li E Bra može da se pere?

Zbog svojih elektronskih komponenti, pranje se ne preporucuje :) Imajte u vidu da se E Bra koristi samo 7 dana, nakon čega nije moguće nastaviti upotrebu jer E Bra postaje mali, usled povećanja grudi.

  • Da li E Bra deluje na svakome?

Preko 5 godina istraživanja i testiranja, mi nismo imali osobu na kojoj E Bra nije radio. Testiran je na ženama iz Amerike, Latino Amerike, Srbije i Kine.

Foto: Promo / Print skrin Facebook / E Bra Milan Milic / E bra brushalter
  • Da li je udoban kao i ostali grudnjaci?

E Bra je udoban kao i regularni grudnjak jer se bazira na sličnim specifikacijama.

  • Da li E Bra ima neželjene efekte?

Da, svaka zenska osoba koja je jednom koristila E Bra zeli ponovo! :) E Bra nema nezeljenih efekata, jer je njegov rad potpuno prirodan.

  • Da li E Bra sme da se nosi za vreme menstruacije?

Ne preporučuje se upotreba E Bra za vreme ciklusa. Idealno vreme za E Bra tretman je 7 dana nakon završenog ciklusa.

  • Nakon proboja E Bra na tržište kakvi su vam naredni koraci? Da li već imate ideje za neke nove izume? 

U prvom planu je pronaći mesto pod Suncem za mene i moju Jelenu :) Nakon toga planiramo da nastavimo sa našim istraživačkim i inovativnim radom. U planu je nekoliko novih inovacija na poljima generisanja energije, automobilskoj industriji i inovacijama koje oplemenjuju i olakšavaju život savremenog čoveka današnjice.

Daljinac

(Telegraf.rs / Dragana Vulović / d.vulovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    27. maj 2018 | 15:19

    A sada molim izradu za nakurnjak gde će.da mi stoji uspravno bar jedan sat ali svakog dana. Unapred do kraja života zahvalan " Očajni metuzalem".

  • Vreme

    27. maj 2018 | 15:46

    Dok je ovci!

  • Jutro

    27. maj 2018 | 16:45

    Prodajem maglu ako ima zainteresovanih kupaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA