Šarliz Teron otkriva pakao kroz koji je prošla jer je morala da se ugoji 20 kilograma (FOTO)

Oskarom nagrađena glumica je izgubila dodatne kilograme nakon snimanja filma, ali je rekla da joj je bilo teže da se ugoji za ovu ulogu, nego za ulogu u filmi "Monster"

  • 0

Šarliz Teron (42) je nedavno priznala da je bila pogođena teškom depresijom jer je morala da se ugoji za novu ulogu u filmu "Tuli". Taj proces je od nje zahtevao da se hrani jako masnom hranom i da ustaje kasno noću da jede.

- Bukvalno sam ustajala u dva noću da jedem, jela sam čak i hladne makarone sa sirom. Bukvalno sam trpala hranu u sebe i bilo mi je jako teško da se ugojim. - rekla je Šarliz.

4 biljke koje ublažavaju alergije - jer čiste vazduh i olakšavaju simptome

Ona je dodala da je neprekidno prejedanje nakon dve nedelje dovelo u pitanje njeno mentalno zdravlje.

Foto: Profimedia/AKM-GSI / Šarliz Teron je morala da se ugoji preko 20 kilograma za novu ulogu

- Htela sam da osetim sve što je ta žena (Marlo u filmu "Tuli") osećala, htela sam da se potpuno približim njenom umu, ali su me rezultati na kraju jako iznenadili. - kaže Šarliz i dodaje:

- Patila sam od jake depresije, prvi put u životu sam jela toliko procesuirane hrane i pila pića sa previše šećera. Nije bilo ni malo zabavno pripremati se za ovaj film.

Foto: Profimedia / Šarliz Teron je morala da se ugoji preko 20 kilograma za novu ulogu

Oskarom nagrađena glumica je izgubila dodatne kilograme nakon snimanja filma, ali je rekla da joj je bilo teže da se ugoji za ovu ulogu, nego za ulogu u filmu "Monster".

Daljinac

(Telegraf.rs / metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA