≫ 

Nedelju dana je jeo samo hranu iz McDonaldsa - i ostao šokiran kad je stao na vagu

Brza hrana dostupna nam je na svakom koraku

  • 2

Iako nas lekari i treneri upozoravaju da brza hrana nije dobra za naše zdravlje i liniju, ne možemo da joj odolimo kada prolazimo pored nekog restorana.

Gost restorana ostavio napojnicu od neverovatnih 2.000 dolara, a onda se fotografisao sa osobljem (FOTO)

Jutjuber Majk Dževons, kome izazovi kada je hrana u pitanju nisu strani, jeo je hranu iz Mc Donalds restorana nedelju dana i za sedam dana potrošio 99 dolara. On je veliki fan i prihvatio je ovaj izazov koji ga je iznenadio rezultatima jer je on suprotno očekivanjima - uspeo da smrša!

Foto: Tanjug/AP/Ko ne bi voleo da jede McDonalds burgere?

Pojeo je 21 McDonalds obrok u tih sedam dana, a na ideju je došao gledajući dokumentarac "Super Size Me" ranije ove godine.

- Kada jedete 5.000 kalorija dnevno onda ćete se ugojiti i vaše zdravlje će biti ugroženo. Ja sam se držao preporučene dnevne količine kalorija, masti i soli i hteo sam da dokažem da ipak možemo da jedemo šta hoćemo, a da budemo srećni i zadovoljni svojim izgledom, rekao je on.

U izazovu mu se pridružila i supruga, ali je odustala nakon nekoliko dana. Oboje su veliki fanovi McDonaldsa pa su isprva bili veoma uzbuđeni. Doručak mu nije bio problem, ali je s ručkom mučio muku. Osoblje restorana ga je gledalo u čudu svaki put kada bi došao po obrok jer nisu bili navikli da neko toliko jede u njihovom restoranu.

Foto: Pixabay.com/Ipak možemo da jedemo sve i da smršamo, ali u svemu treba imati meru.

Trećeg dana počeo je da ima probleme sa stomakom zbog masti koje je jeo svakog dana, au pomoć mu je priteklo niskokalorijsko piće, piše mirror.co.uk. Na početku nedelje se merio a kada je na kraju video da j esmršao 2,3 kilograma bio je iznenađen.

- Ljudi su oduševljeni i pitaju me šta sam sledeće smislio. Komentarisali su da sam trebao da odradim ceo mesec i izdržim u tome. Ali ne možete sve da zadovoljite. Ovo mi je pokazalo da možete da jedete cele nedelje McDonalds i da ipak smršate, dodao je i sa razočarenjem reko ada više neće da priđe burgerima.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    30. april 2018 | 11:50

    Нису битне калорије већ јел та врста хране здрава или не.

  • Raska

    30. april 2018 | 10:39

    Vazi vazi!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA