Lekari u šoku: Internetom se širi bizaran tretman za negu ženskog polnog organa

Bizarni tretman se sastoji od nekoliko namirnica: soka od limuna, jogurta, kokosovog ulja i belanaca, od svega onoga što ne bi trebalo da se nađe "tamo dole"

  • 4

Američka bjuti blogerka Huda Katan se našla u centru skandala zbog promovisanja tretmana za izbeljivanja vagine. Taj tretman može da izazove nezgodne infekcije. Huda je napisala kontrovezan blog koji je nazvala "Zašto vaša vagina tamni i kako da je posvetlite", rekavši da neke žene previše brinu zbog kože koja na intimnoj regiji postaje tamnija.

Kakve su bile drevne metode za utvrđivanje impotencije?

Huda, koja ima 25 miliona pratilaca na Instagramu, tvrdi da je pronašla trikove za posvetljivanje ove regije koje možete primeniti u svom domu, a potom je objasnila kako izgleda proces. Bizarni tretman se sastoji od nekoliko namirnica: soka od limuna, jogurta, kokosovog ulja i belanaca (sve ono što ne bi trebalo da se nađe "tamo dole").

- Dokazujem da je moguće prosvetljivanje određenih delova ženskog tela sa prirodnim sastojcima. - napisala je Huda u svom blogu.

Nakon ove objave, koja je zaintrigirala žene širom sveta, javili su se i mnogi lekari koji napominju da žene ovo nikako ne rade. Doktor Doris Dej ističe da se žene kojima smeta diskoloracija kože konsultuju sa dermatologom kako bi dobile neku vrstu hemijskog pilinga, koji sadrži sastojke hidrokinon i traneksaminsku kiselinu.

 

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

 

Postoje mnogobrojni razlozi zašto vagina može da menja boju tokom života, najpre zbog promene hormona nakon rođenja deteta i u menopauzi.

- Uništavanje prirodne flore agresivnim čišćenjem ili kućnim tetmanima može da dovede do infekcije, poput bakterijske vaginoze, osipa i upal. - ističe dotkorka Vanesa Makes sa "Rojal koledža".

(Telegraf.rs / superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svest

    14. maj 2018 | 12:07

    Dakle zadnje vreme doslo,Bog nas dao takvima kakvima nas dao najbitnije od svega zdravima i pravima a mi sami sebe hocemo da unistimo.Vise ne znamo sta ce mo sami sa sobom pa daj raznorazne estetske korekcije pa brijaj-cupaj sve dlake sa sebe pa sad i ovo????Drage moje zene ima li kraja svemu ovome ima li nekih granica,muskarci to sve nerade zarad nas,lepote pa zasto mi to radimo i namecemo same sebi neke nerealne ciljeve i konstantno pomeramo granice dokle a pri tom najvaznije od svega nerazmisljajuci uopste o svom zdravlju i opustenom zivotu koji treba ziveti bez bilo kakvih stega.Dokle vise?????

  • ???

    14. maj 2018 | 12:27

    Dokon pop i goveda krsti!

  • Voja

    14. maj 2018 | 14:49

    Daj sliku!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA