≫ 

Novi opasan izazov hara internetom - tinejdžeri masovno pale svoju kožu dezodoransom

Izgleda da deca ne shvataju ozbiljno upozorenja o opasnosti internet izazova

  • 2

Mnogi izazovi koje tinejdžeri ovih dana prihvataju i takmiče se u njima veoma su opasni po zdravlje, a sada je na red došao opasan izazov prskanja dezodoransa na golu kožu.

Ako vas pazuh zimi svrbi kao lud - možda je u pitanju ova neprijatna infekcija

Zdravi izazovi kao što su oni vezani za vežbanje su uvek dobrodošli, ali ne i oni koji pozivaju na samopovređivanje kao što je dozodorans izazov. Reč je o novom izazovu koji nalaže da prskate dezodoran direktno na kožu i to što duže možete. Ovde je reč o bolnom izazovu, a jedna majka objavila je slike povreda koje je zadobila njena desetogodišnja ćerka kako bi upozorila sve roditelje.

- Za sve roditelje sa decom, molim vas, sednite sa njima i pokažite im ove slike, napisala je Džejmi Preskot.

Ovi dezodoransi se upotrebljavaju dosta dugo i sa jasnom svrhom. Kada se koriste prema uputstvu oni su u potpunosti bezbedni i ne postoji velika mogućnost da ćete izgoreti pazuhe. Stručnjaci upozoravaju da se deci skrena pažnja na štetnost ovakvog postupka kao i da dezodorans treba koristiti prema uputstvu, jer je njegov zadatak da drži vaš pazuh u normali i zaštiti vas od lošeg mirisa tela.

VIDEO: Da li prdež može da produži život

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    16. maj 2018 | 18:03

    Debilizam modernog doba....

  • Maya

    16. maj 2018 | 21:17

    Danas je normalno postalo biti lud bolestan i retardiran a roditelji vise nemaju vremena za decu niti sa njima rade kako bi trebalo. Jure novac karijere i misle da je internet sve u zivotu a to sto koliko njih raste u debile nikom nista. Zato smo i dospeli dovde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA