Ovog leta nam alergije i crvenilo ne mogu ništa: Ova zaštita od štetnog infracrvenog zračenja će učiniti vašu kožu otpornom na skoro sve (FOTO)

Pruža zaštitu od štetnog, infracrvenog A (IR-A) zračenja sunca koje je čak 4 puta jače od UVA i UVB zraka zajedno,a pogodan je čak i za najosetljiviju kožu

  • 1

Pred nama je još jedno leto u kom ćemo svi uživati, a pre odlaska na odmor i željno iščekivanog puta na more, moramo se dobro pripremiti.

Već i vrapci na grani znaju da je zaštita od sunca leti neizbežna, ali mnoga sredstva koja koristimo nam mogu izazvati alergije i bolne iritacije na koži. Da nam se to ne bi dogodilo, moramo biti pažljivi kada biramo sredstva koja će nas štititi od sunca.

Na svu sreću, za osetljivu i nežnu kožu postoji medicinska linija Ladival, koja osim zaštite od sunca,neće izazvati nikakve iritacije kože. Ladival je nemačka medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca sa oblicima koji su prilagođeni koži sklonoj alergijama, osetljivoj kao i nežnoj dečijoj koži, a ukoliko ih isprobate videćete koliko će vašu kožu učiniti manje osetljivom.

Foto: Promo

Pruža zaštitu od štetnog, infracrvenog A (IR-A) zračenja sunca, koje je čak 4 puta jače od UVA i UVB zraka zajedno!

Svi Ladival proizvodi su fotostabilni i ne sadrže konzervanse, emulgatore, parfeme, paraben, masnoće, boje, kao ni veštačke – hemijske filtere za zaštitu od sunca, a oblici za decu imaju posebne formulacije prilagođene i bebama.

Ladival proizvodi za kožu alergičnu na sunce (spf 20, spf 30, spf 50+)

- pogodni su i za masnu kožu, sklonu aknama

- imaju posebne formulacije za lice (spf 30 i spf 50+)

Ladival proizvodi za decu (spf 30, spf 50+):

- čuvaju zdravlje kože dece i beba

- imaju posebnu tehnologija ulja u vodi

- pogodni su za decu sa atopijskim dermatitisom i neurodermatitisom

Foto: Promo

Ladival Sport & Aktiv sprejevi za normalnu kožu i sportske aktivnosti na otvorenom su:

- transparentni, bez mirisa, boja, ulja i konzervansa

- vodootporni

- veoma praktični, mogu se raspršivati u bilo kom položaju

- nije potrebno utrljavati ih nakon prskanja kože

- formulisani sa srednjim i visokim faktorima žaštite (spf 20 i spf 30)

Foto: Promo

Ladival Sport & Aktiv sprejevi su optimalna zaštita od sunca za sve kojima je i kod pojačanog znojenja na suncu, važna pouzdana zaštita. To je omiljena zaštita od sunca naročito kod muškaraca i za sve fizički aktivne osobe. Jednostavno nanošenje ovog spreja na kožu prskanjem pod bilo kojim uglom olakšava dopiranje spreja i do teško pristupačnih delova tela (leđa, ramena), pa je pogodan i za kosmate delove tela.

Foto: Promo

Obavezna nega posle sunčanja

Ladival proizvodi za posle sunčanja, omogućavaju oporavak i hidrataciju kože posle izlaganja sunčevim zracima i isušivanja koje stvara morska so. Ladival za posle sunčanja sadrži enzim pohotoliase (odgovoran za saniranje potencijalnih oštećenja kože od UV i IR-A zračenja), pantenol i vitamin E, koji dodatno neguju kožu.

Ladival je i najprodavanija inija za zaštitu od Sunca u apotekama u Nemačkoj, i kod nas se može naći u apotekama i drogerijama.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стојан

    13. jul 2018 | 20:27

    Ово је врхунски препарат за сунчање али су комерцијалисти подбацили јер га до скора није било у продаји а и сада недостају неки из колекције

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA