Slika Toma Brejdija na plaži, bez trbušnjaka, šokirala je mnoge, a onda je jedan komentar svima objasnio šta znači biti vrhunski sportista (FOTO)

U septembru prošle godine, Brejdi je objavio knjigu "The TB12 Method", u kom je podelio detalje o strogoj antiupalnoj ishrani koju prati

  • 2

Šampion "Super Boula", Tom Brejdi uživa na plaži sa suprugom Žizel Bundšen, ali nekoliko fotografija sa te plaže pokazuju da Brejdi više nije u top formi. Neki ljudi na društvenim mrežama su pokušali da posrame Brejdija jer je "izgubio svoje pločice", ali kako izgleda to im baš i nije pošlo za rukom.

5 razloga zbog kojih treba da pijete vodu čim ustanete ujutru

Popularan par se nalazi na godišnjem odmoru u Kostarici. Brejdi i Bundšen imaju troje dece Vivijan (5), Bendžamin (8) i Džek (10). Iako par uživa na domoru, postoje osobe koje pokušavaju da im pokvare odmor, neki korisnici Tvitera su se šalili o Bredijevom fizičkom izgledu i pozvali ga na pisanje knjige o ishrani. Drugi su rekli da je "sve relativno".

Foto: Profimedia / Tom Brejdi sa suprugom Žizel Bundšen

U septembru prošle godine, Brejdi je objavio knjigu "The TB12 Method", u kom je podelio detalje o strogoj antiinflamatornoj ishrani koju prati.

- Režim koji pratim je mešavina istočne i zapadne filozofije. Neki od ovih principa postoje već hiljadama godina. Moj režim ishrane može izgledati restriktivan za neke ljude, ali meni se čini neprirodno da jedem na bilo koji drugi način.- napisao je on u knjizi.

Foto: Profimedia / Tom Brejdi sa suprugom Žizel Bundšen

Brejdi nije komentarisao sliku bez košulje, ali je nekoliko fanova stalo na njegovu stranu. Jedan korisnik Tvitera je istakao kako navijači drugih igrača ne mogu kritikovati šampiona "Super Boula" koji je osvojio titulu pet puta, jer nastavlja da nadmašuje većinu ostalih sportista.

- Ako mislite da njegovo telo nije dobro za NFL, znajte da on razbija vaš tim svake nedelje i pored sebe ima jednu od najlepših manekenki na svetu", napisao je jedan korisnik i u jednoj rečenici objasnio da se snaga vrhunskih sportista ne krije u trbušnjacima.

(Telegraf.rs / Izvor: msn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nudls iz Njujorka

    24. jul 2018 | 15:17

    Njemu trbusnjaci, njoj struk, ostali kod kuce

  • v1adimir

    27. jul 2018 | 01:04

    Kao da 5 godina nije uradio 10 "trbusnjaka". Ima da ga odvale, kad krene da igra opet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA