≫ 

Svako jutro ih budi orgazam, a na ovaj način i vi možete da se budite sa osmehom na licu

Zahvaljujući malom, neobičnom uređaju, mnogo žena tvrdi da se svakodnevno bude uz orgazam

  • 4

Svakog jutra na hiljade umornih žena počinje svoj dan sa uznemirujućim alarmom. Međutim, zahvaljujući malom, neobičnom uređaju, ima mnogo drugih koji tvrde da se svakodnevno bude uz orgazam. To je garancija koju daje "Little Rooster" alarm, plastični uređaj koji košta 140 dolara (14.000 dinara) koji kombinuje vibrator sa satom.

Iskreno do srži: Muškarci otkrivaju šta tačno osećaju tokom oralnog seksa

Čini se da ovaj uređaj ispunjava obećanje, uz mnoštvo zadovoljnih kupaca koji hvale uređaj zbog poboljšanja u seksualnom životu. Prema brendu, "Little Rooster" je "kao nebo" za svakoga ko "voli da ima jutarnji seks".

- Nosila sam ga na romantičnim večerama na mom medenom mesecu, dok sam jela desert i gledala preko plaže. Verovato su konobari mislili da mesecima nisam jela krem creme brule! - rekla je jedna korisnica.

Još jedna korisnica je izjavila da je nosila uređaj na svom putu do posla, ona je naglasila da su njene kolege primetile promenu na njoj, ali da im ona nije rekla odakle ta promena dolazi.

Još jedna korisnica je rekla da je prvi put nosila ovaj alarm na sastanku koji je ugovorila preko Tindera, programirajući sat tako da vibrira na svakih dvadeset minuta tokom sastanka.

Ovaj uređaj se može koristiti u svim prilikama Printskrin: Youtube / littlerooster store

- Osećala sam se tako "nevaljalo", sedeći u prepunom kafiću sa čovekom koga sam upravo srela, on nije znao zašto ne mogu da se usredsredim na njegove reči!- napisala je još jedna korisnica ovog uređaja.

Parovi čiji je seksualni život pao u zatišje su takođe osetili promenu:

- Skoro smo se odustali, ali sada nosim "Little Rooster" dvanaest minuta ranije. To je napravilo veliku razliku. - rekla je jedna korisnica.

Ovaj uređaj se nosi u donjem vešu da bi se dugačak, plastični štap udobno smestio na klitoris. Umesto standardne buke koja emituju generički satovi, "Little Rooster" vibrira i tako uzbuđuje žene. Alarm koji se može puniti je opremljen sa 27 nivoa intenziteta. Ovo je uređaj koji vam svakako može omogućiti da se svakodnevno budite uz osmeh na licu.

Parovi čiji je seksualni život pao u zatišje su takođe osetili promenu Foto-ilustracija: Profimedia

VIDEO: Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    12. avgust 2018 | 09:39

    Pa zar to ne zulja ako nosim u gacama i idem po restoranima, na posao i ostalo? I na sta bi to licilo da svrsavam po ulici ili na poslu...

  • Biljka

    12. avgust 2018 | 10:53

    Zamisli , vadim zub, a ono vibrira u gacama, sacuvaj boze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA