≫ 

Trenutak u kom majka prvi put čuje otkucaje srca svog poginulog sina u grudima drugog muškarca 9 meseci nakon što je odlučila da donira njegove organe će vas ostaviti u suzama (VIDEO)

Ana prvo nije mogla da odluči šta da radi sa srcem svog sina, ali je posle kratkog premišljanja ipak shvatila da želi da srce njenog sina i dalje živi

  • 1

Ana Luis iz Severne Karoline je izgubila sina pre devet meseci, ali njegovo srce je otišlo u grudi drugog čoveka, tako da je njen sin na neki način nastavio da živi. Devet meseci nakon transplatacije, Ana se prvi put susrela sa čovekom koji je dobio srce njenog sina. Ona se neprestano smešila dok je stetoskopom slušala ritam srca koje sada kuca u grudima Grega Robinsa.

Šmita je ubolo preko 150 različitih vrsta insekata - a ovo su nabolniji ubodi na svetu po njegovom mišljenju

Greg i Ana su se prvi put videli nakon transplatacije, a za njih oboje je ovo novi početak.

- Bilo je jako čudno. Greg mi je dao utehu i sada znam da je moj sin na neki način živ. Bio je to je divan osećaj, da znam da ponovo mogu čuti i osetiti srce mog sina. - rekla je Ana.

Anin sin, Greg Riks, je imao 31 godinu kada je poginuo u automobilskoj nesreći. Ona nakon nesreće nije odmah mogla da odluči šta da uradi sa njegovim srcem, ali je kasnije odlučila da ga donira.  Nekoliko godina ranije i Anin suprug je bio donor organa, nakon što je preminuo od srčanog udara, njegovi organi su otišli drugim ljudima.

Prvi susret Ane Luis i Grega Robinsa Foto: Printskrin YouTube / Today

- Kada su me pitali da li želim da doniram organe, moja prva reakcija je bila "ne". Osećala sam se jako čudno. Onda sam pomislila da ne mogu dozvoliti da moj sin bude mrtav. Nisam mogla da živim s tim. Znala sam da je Greg imao veliko, lepo srce i želela sam da vidim kako to srce nastavlja da živi. - rekla je Ana.

U međuvremenu, Greg Robins je doživeo komlikacije na srcu nakon srčanog udara. Lekari su mu rekli da njegovo srce radi sa samo 25 odsto snage i da mu treba transplatacija. Nešto kasnije, lekari su pronašli odgovarajuće srce i samo nekoliko sati kasnije, oni su ga operisali i spasili mu život.

Nakon operacije i oporavka, Ana je poslala Robinsu pismo u kom je opisala svog sina, koji je bio porodičan čovek. Obe porodice su se sastale tri meseca kasnije, tako da je Ana konačno mogla da čuje ritam srca svog sina. Porodice Luis i Robins su započele novi odnos i već planiraju sledeći susret.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA