≫ 

Izbacili su je sa revije jer je "PREDEBELA", a ono šta su rekli za njen stomak je SRAMOTNO (FOTO)

Prozivanje i vređanje manekenki zbog njihove težine je užasna i prilično učestala stvar u svetu mode - ali ovaj put stvari su otišle predaleko

  • 1

Dvadesetogodišnja manekenka Ulrike Luiz odlučiila je da otvoreno progovori o užasu koji je doživela kada se pojavila na kastingu za reviju jedne veoma poznate modne kuće.

Zvezde na Evroviziji i u Kanu su upravo otkrile koja će boja biti hit ovog leta - i jedva ćete čekati da je obučete (FOTO)

NAJVAŽNIJE pravilo Francuskinja za SAVRŠENO sređen ormar koje svaka žena MORA da zna

Tačnije, ona je odbijena jer je predebela za manekenku.

"Veoma sam se radovala reviji iako nisam bila u svom najmršavijem izdanju za revije. Sve se dešavalo u Tokiju, a prvog dana sam za doručak imala prilično mali obrok i ostatak dana sam pila samo vodu i čaj. Probala sam nekoliko autfita na probi i činilo se da je sve u redu", priča ona.

Međutim, uskoro su se pojavili problemi.

"Kasnije tog dana me je pozvao agent i rekao mi da su ljudi iz modne kuće rekli da je bilo problema na probi. Moj stomak je bio previše nadut, kao i lice. Tražili su da narednih 24 sata pijem samo vodu. Bila sam u šoku", nastavlja Ulrike.

Sledećeg jutra se na doručku pojavio agent te kuće kako bi video šta jedem.

A post shared by Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer) on

Kasnije tog dana su je obavestili da neće raditi reviju i da se vraća kući.

Kompanija je navodno kontaktirala njenog agenta i rekla mu da je ta odluka donešena jer su njen stomak, lice i leđa bili problematični i naduti.

Manekenka je, po njenim rečima, javno obznanila svoje iskustvo ne iz osvete, već zbog načina na koji su se prema njoj odnosili i manjka poštovanja.

"Oni pronalaze zadovoljstvo u tome što imaju moć nad mladim devojkama i daće sve od sebe kako bi dobile poremećaj u ishrani. Njihova odeća se pravi za devojke koje imaju poremećaj u ishrani. Pogledajte neku reviju i videćete da čak i najmanji šorcići bukvalno vise sa manekenki", tvrdi Ulrike.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. maj 2017 | 18:02

    Kada gej lobi drzi manekenstvo. Kojem pravom muskarcu odgovara da ima pored sebe skeletora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA