Lista najjačih bolova koje čovek može da doživi: Na vrhu spiska kamen u bubregu

Kamen u bubregu je jedno nezamislivo bolno iskustvo, koje je za muškarce mnogo gore nego za žene, zbog njihove anatomije

  • 33

Bol koji čovek doživljava mozak registruje kao šok. Oni može biti krajnje nepodnošljiv i iscrpljujuć za celo telo, bez obzira gde se nalazi centar bola.

Potpuno prirodan način da zaustavite migrenu - a sve što vam treba imate u zamrzivaču

LEKARI UPOZORAVAJU NA BOL U LEĐIMA: Ne dozvolite da vas osteoporoza slomi!

To su pitanja na koja najčešće nema odgovor. Da li više boli slomljeno rebro ili kila, da li je bilniji porođaj ili udarac u testise?

Osećaj koji ljudi imaju je gotovo uvek individualan.

Na vrhu liste teških bolova su: artritis, kamen u bubregu i lomljenje kostiju.

Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: pixabay.com, Profimedia/Alamy

Kamen u bubregu je jedno nezamislivo bolno iskustvo, koje je za muškarce mnogo gore nego za žene, zbog njihove anatomije.

Endometrioza, do koje dolazi kada se tkivo koje čini matericu nađe u bilo kojoj drugo šupljini u organizmu, se takođe smatra jednim od oboljenja koja su vrlo bolna.Veoma uspešno se otklanja hiruškim putem.

Giht, oblik artritisa se javlja u palcu i zna da bude prilično bolan, pogotvo ako se proširi na zglobove, kada može da otežava kretanje.

Osoba koja je polomila 19 kostiju, imala probijeno plućno krilo i potres mozga, kaže da su joj  prva 4 meseca bila najteža i da su joj pretvorila život u pakao. Bol se ne može opisati, pogotovo kada se javlja sa više strana.

Čovek nekako i to preživi i nastavi dalje. Srećom pa oni koji nisu imali ni slična iskustva, bol kao osećaj mogu samo da zamišljaju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA