Kako da sami ispravite ulubljenje na automobilu i šta je naša koleginica uradila u toj situaciji?

ako različite vrste savremenih matrijala sve više potiskuju metal, limarija je i dan danas gotovo jedini deo automobila koji je isti i njihovog nastanka

Printskrin: YouTube/Garage 54

Nedavno smo se pitali šta sve sami možemo da popravimo na svojim savremenim automobilima. Budući da su današnji automobili puni skupe elektronske opreme, svaki nestručan pokušaj popravke može dovesti do još većeg kvara.

Jedna od retkih stvari kod današnjih automobila, koja je gotovo identična sa onima od pre 50 i više godina, je limarija. Iako različite vrste savremenih matrijala sve više potiskuju metal, limarija je i dan danas gotovo jedini deo automobila koji je isti i njihovog nastanka.

Ista su i ulubljenja limarije, verovatno najčešći i najprisutniji "kvarovi" koji su se oduvek javljali. Upravo njima su se ovoga puta pozabavili momci sa ruskog YouTube kanala Garage 54.

Kako vam u ispravljanju ulubljenja silikonski štapići, fudbalska lopta i unutrašnja guma mogu pomoći, a kompresor vazdušnog jastuka uništiti auto, pogledajte u njihovom videu.

A kako se naša draga koleginica snašla u sličnoj situaciji pogledajte u jednom od gledanijih videa Telegraf.tv platforme.

(Telegraf.rs)