TELEGRAF PONOVO PRVI: Aplikacija za novi Blekberi 10 puštena u etar! (FOTO)

Nekoliko nedelja pre nego što će Blekberi Z10 - nova perjanica kanadske korporacije kojom ona želi da se vrati u sam vrh koji joj kao velikom inovatoru i pioniru i pripada - postati dostupan ljudima u Srbiji, pustili smo zvaničnu aplikaciju za ovu novu mobilnu platformu: prvi u zemlji i celom regionu

NAVIKA JE ČUDO! Navikli smo vas da budemo prvi što se tiče objavljivanja vesti, navikli smo vas na zanimljive priče, ekskluzive, a korisnike naših mobilnih aplikacija smo navikli i na inventivnost, brzinu i odlična dizajnerska i tehnološka rešenja. Nemamo drugog izbora nego da nastavimo u istom duhu.

Ovoga puta, nekoliko nedelja pre nego što će Blekberi Z10 - nova perjanica kanadske korporacije kojom ona želi da se vrati u sam vrh koji joj kao velikom inovatoru i pioniru i pripada - postati dostupan ljudima u Srbiji, pustili smo zvaničnu aplikaciju za ovu novu mobilnu platformu: prvi u zemlji i celom regionu.

Suštinski gledano, ono na šta ste navikli koristeći naše aplikacije za Android i iOS doživećete i ako budete odlučili da promenite uređaj i kod jednog od operatera kupite ovaj novi smartfon, te instalirate app Telegrafa.

Sa rubrike na rubriku se klizi skrolom desno ili levo, a meni otvarate skrolom sa gornjeg bara nadole. Sa jedne na drugu rubriku i dalje prelazite skrolovanjem desno ili levo, ili skrolujte glavni meni: ponovo smo, kao i na prethodnim aplikacijama, izašli u susret svima, a posebno onima koji vole krupne fotografije u trenucima u kojima treba da se odluče za vest koju žele da pročitaju - primetićete da one dominiraju i ovom verzijom.

(M. B.)