SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0: Vaš novi poslovni partner

Savršen tablet za multitasking! Zahvaljujući moćnom čipsetu izuzetno je brz pri pokretanju aplikacija i izvršavanju komandi i zadataka

Iz kompanije Samsung nam dolazi prvi tablet računar na svetu sa ekranom od 8 inča, nazvan GALAXY Note 8.0. Modelom Galaxy Note 8.0  Samsung želi da zadrži svoji poziciju na tržištu mobilnih uređaja srednje veličine.

Samsung Galaxy Note 8.0 u sebi ima četvorojezgarni Cortex A9 procesor koji radi na frekvenciji od 1,6 GHz, a da bi TFT ekran od 1280 x 800 rezolucije lepo radio tu je Mali-400MP grafički čip. Pored 2 GB RAM-a, interno skladište ovog tableta može biti 16 ili 32 GB, a sve to preko microSD slota možete  proširiti do 64 GB, dok  baterija od 4.600 mAh obezbeđuje autonomiju rada do 8 sati.

Jedna od glavnih prednosti ovog tableta je svakako njegov moćan čipset koji mu daje brzinu pri pokretanju aplikacija i izvršavanju komandi i zadataka. Opremljen zanimljivim funkcijama koje treba da vas zabave i donesu vam uzbuđenje, GALAXY Note 8.0 podržava i sve praktične funkcije koje se svakodnevno koriste.

S Pen je zanimljiv deo tableta i sa opcijom Air View treba samo da lebdi iznad ekrana za skraćeni pregled video-snimaka, elektronske pošte, fotografija. S Pen Gesture dopušta lako doterivanje slika i sadržaja, dok Paper Artist i Photo Note daju lični dodir vašim fotografijama.

Galaxy Note 8.0 je veoma pristojan tablet i dobar dodatak Samsungovoj ponudi. Tanak i dovoljno kompaktan da postane pravo društvo za rad i zabavu u pokretu, GALAXY Note 8.0 donosi performanse i funkcije koje mogu da podrže čak i najzahtevnije poslovne i zabavne potrebe. Osmišljen tako da efikasno čuva i upravlja vašim ličnim i poslovnim podacima, ovaj uređaj nove epohe pruža korisnicima savršenu džepnu organizacionu alatku koja se uvek nalazi nadohvat ruke.

(Telegraf.rs)