GoPro odao priznanje i dodelio dve prestižne nagrade kompaniji Comtrade

Lepe vesti iz Maroka, ComTrade je osvojio dve od četiri kategorije koje svojim distributerima dodeljuje čuvena kompanija za proizvodnju vrhunskih akcionih kamera GoPro

Konkurenciju našoj najvećoj IT kompaniji predstavljali su distributeri iz Evrope, sa Bliskog istoka i Afrike. Odluku o pobednicima je doneo top menadžment GoPro-a, na čelu sa osnivačem i vlasnikom kompanije Nickom Woodmanom.

Testirali smo najjaču i najnoviju GoPro kameru - ovo su naši utisci (VIDEO)

U izboru pobednika, presudni su bili ostvareni rezultati, način predstavljanja brenda, angažovanje distributera oko svih aktivnosti vezanih za GoPro distribuciju, kao i video materijali koji su poslati i prezentovani na godišnjem skupu, pred svim učesnicima.

Za posao koji je urađen na nivou grupacije, konsolidaciju novih teritorija i odličan rad u skladu sa zahtevima brenda, kompanija Comtrade nagrađena je u kategoriji Rising Star.

Takođe, u konkurenciji svih brend menadžera, koji rade kod distributera koji pokrivaju EMEA teritorije, Ivan Poučki iz Comtradea nagrađen je u kategoriji HERO of the year kao regionalni menadžer za kompaniju GoPro.

(Telegraf.rs)