MAJKE UČESNICA LJUTE ZBOG ZABRANE "PAROVA": Kome smeta golotinja, nek' promeni kanal! (FOTO)

- Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano - kaže Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović

Dok traje zabrana prikazivanja "Parova" svi se pitaju šta se dešava u ovom rijalitiju, a u međuvremenu su se oglasile i majke Ružice Veljković, Mace Diskrecije i Jelene Golubović, koje smatraju da je odluka o ukidanju ovog programa - glupa!

NAPUSTI SAHRANU: Zmaj od Šipova je uz ovakav govor ispratio oca! (VIDEO)

- To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, kome smeta blud i nemoral, može da promeni kanal, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda "Parove". Glupa je odluka o ukidanju - rekla je Ružicina majka Tijana Veljković, a sa njom se slaže i Svetlana Golubović, mama Jelene Golubović.

- Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Kome smeta, neka promeni kanal. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano. To je rijaliti šou - ispričala je Svetlana Golubović.

Takođe, i Enesa Hodžić, čija ćerka Maca Diskrecija prednjači po golotinji u "Parovima", smatra da njeno dete ali i ostali ukućani ne rade ništa loše.

- Ne treba da se ukinu, nema tu ničeg strašnog što oni rade. Ljudi su tamo iskreni i tako se i prikazuju - zaključila je Macina majka.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)