UVREDA ZA UVREDOM: Stanija zbog Kristijana BRUTALNO NAGRDILA Jelenu Golubović! (FOTO)

- Ti si retard od žene! Izazivala si Kristijana ali on nije hteo da te udari - besnela je starleta, dok je rediteljka, zapušenih ušiju, pevala

Noćašnje ludilo na "Farmi", kada je Kristijan Golubović prvo napravio haos, napustio imanje pa bio diskvalifikovan, ne smiruje se ni danas, a ovoga puta su, zbog njega, naravno, u glavnim ulogama Stanija i Jelena Golubović.

KRISTIJAN IZBAČEN! Vređao i gađao Jelenu Golubović, povredio Jelenu Krunić pa napustio "Farmu", a zadruga ga diskvalifikovala! (VIDEO)

Starleta je, naravno, utučena zbog odlaska Kristijana sa imanja, a krivca je našla upravo u rediteljki, sa kojom se njen prezimenjak žestoko sukobljavao minulih dana.

GUŠILA SE U SUZAMA: Jelena Krunić NAJSTRAŠNIJE PROKLINJALA izbačenog Kristijana! (VIDEO)

- Ti, zapuštena ženturačo sa jezičinom do Kine i nazad - besnela je Stanija na Jelenu Golubović. - Imaš debelu, raspalu, ofucanu guzicu. Klošarko, iritiraš dobre ljude da te tuku! - kiptela je od besa jutros Stanija.

OPŠTI HAOS POSLE IZBACIVANJA KRISTIJANA: Jelena Golubović i Maja Nikolić se napljuvale! (VIDEO)

- Srbijo, stidi se što je ona ikad bila pobednica "Farme"! Ti si retard od žene! Izazivala si Kristijana ali on nije hteo da te udari. Ideš po rijalitijima za 100 evra, da bi platila račune - nije prekidala rafal Dobrojevićeva.

Jelena Golubović je, u svom stilu, pevala novogodišnje pesme dok je starleta penila.

(Telegraf.rs)