Na Marakani, na Đurđevdan! Fejsbuk GORI zbog Veljkovog odlaska u vojsku! (FOTO)

- Slobodno pišite predloge ukoliko želite da se priključite zajedničkom poklonu - navodi se na jednoj od Fejsbuk stranica koja je posvećena ispraćaju Cecinog sina u vojsku

Kao što je bio slučaj sa 18. rođendanom Anastasije Ražnatović, kada je organizovano nekoliko grupa na Fejsbuku koje su na duhovit način pozivale ljude da kupuju poklone i razne druge stvari, tako je sada i kada je u pitanju njen brat Veljko Ražnatović!

BUĐENJE KOJE ĆE CECINA ĆERKA DUGO PAMTITI: Veljko došao da Anastasiju izvuče iz kreveta, a ovako je ona reagovala (FOTO)

Svakako, sada nije reč o Veljkovom rođendanu, već o ispraćaju u vojsku koji će se uskoro dogoditi.

Kako su duhoviti ljudi koji su napravili ovu grupu napisali, pozivaju apsolutno sve da se pridruže ispraćaju koji će se održati, kako navode, na Marakani!

"Srbi, Srpkinje, vitezovi i dame, došao je i taj veliki trenutak – ispraćaj našeg Veljka Ražnatovića u vojsku! Rešili smo da ga ispratimo, svi zajedno, kako srpski običaji nalažu i to u maju, na jedan od najvećih praznika - Đurđevdan. Ovim putem vas SVE pozivamo na ispraćaj veka i najavljujemo raznovrstan kulturno-umetnički program koji će se odvijati na čak TRI STEJDŽA!", samo je deo opisa događaja.

NIKAD VIĐENA SLIKA: Ceca se popela na sto, a Arkan igra sa njom (FOTO)

Na kraju, otkrili su lokaciju i smernice - šta doneti na poklon Cecinom sinu:

"Dakle, vidimo se 6. maja 2017. ispred Marakane. Ponesite koverte, metke, šaržere i ostale prigodne poklone. Ulaz je besplatan, a hrana i piće – ALL INCLUSIVE! P.S. Slobodno pišite predloge ukoliko želite da se priključite zajedničkom poklonu", navodi se u opisu događaja.

Kompletan tekst možete pročitati klikom OVDE.

(Telegraf.rs)