Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca otkrila sve o prvoj zaradi, ali i kome je davala novac: "Ne bih znala šta su tačno radili s tim novcem"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca ne krije da je muzika njena prva ljubav, ali postoji još nešto što je jako zanima

  • 1
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ražnatović Ceca govorila je o svojoj prvoj zaradi, majci, ali i o njenoj drugoj ljubavi.

Kako je otkrila, još kao mala je počela da zarađuje, a sve je tada davala roditeljima.

- Imala sam malo godina kada sam počela da zarađujem, i te svoje prve zarađene pare sam davala roditeljima. Ne bih znala šta su tačno radili sa tim novcem, ali verujem da su kupovali sve što je bilo potrebno za sestru i mene. To se nije promenilo ni godinama kasnije, budući da sam oduvek volela da novcem koji zaradim obradujem one koje volim i kupim im nešto što će ih učiniti srećnima - počela je Ceca, pa priznala da joj je majka važila za strogu:

- Potičem iz stabilne, tradicionalne, zdrave porodice. Majka mi je bila prosvetni radnik, otac ekonomista. Kod moje majke su postojala jasna pravila, budući da se bavila prosvetom, pa sestra i ja ni u jednom trenutku života nismo bile pošteđene niti su nam se činili ustupci. Morale smo da učimo, znale su se naše obaveze i toga smo se striktno pridržavale. Kako radim od desete godine, nikada mi nije manjkalo volje za radom niti mi je to bilo nešto strano.

Ceca nikada nije krila da je njena prva ljubav muzika, a evo čime bi se bavila da nije uplovila u estradne vode.

- Muzika je moja prva ljubav, ali da se nisam bavila muzikom, sigurno bih se bavila psihologijom. Psihologija me je oduvek privlačila i zanimala - rekla je pevačica za "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca se oglasila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA