Milica Todorović htela da ide na Evrosong, RTS je odbio sa ovim objašnjenjem!

Zvezda "Granda" htela je da predstavlja Srbiju na Evrosongu, ali ju je 30 članova stručnog žirija odbilo i stavilo na poslednje mesto

Radio-televizija Srbije i čelnici koji su odlučivali o tome koga će poslati na Evrosong u Kijev odbili su Milicu Todorović koja je želela da se predstavi pesmom "Selotejp"!

PLAKANJE OD SMEHA! Milica Todorović dobila NAJLUĐI poljubac od crnca! (VIDEO)

Snimak zbog kojeg je internet EKSPLODIRAO: Milica Todorović i Kaća Živković se poljubile U USTA! (VIDEO)

Autor Miličine pesme Boban Petrović smatrao je da bi sa ovom pesmom Srbija ušla u finale, dok je producent "Granda" Žika Jakšić bio ubeđen da bi Milica bila pun pogodak.

- Žika Jakšić smatrao je da bi Milica bila pun pogodak na Evrosongu, što zbog sjajnog vokala, što zbog lepog izgleda i fenomenalnog utiska koji ostavlja svojom igrom. On joj je predložio da otpeva "Selotejp" i dogovor je bio da je u Kijevu izvede na srpskom jeziku. Čak tri meseca se radilo na tome, a Milica je bila puna entuzijazma - otkriva izvor blizak Milici.

5 SATI FARBALA 15 JAJA! Milica Todorović je PRAVA POBEDNICA, pogledajte njeno uskršnje remek-delo! (FOTO)

Međutim, kada je pesma "Selotejp" došla do urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević - ona ju je odbila.

- RTS je potrošio oko 150.000 evra na Evrosong, a da je Todorovićeva otišla u Ukrajinu, uštedeo bi se veći deo tog novca.  Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika - rekao je autor pesme Petrović, koji je 2013. godine sa pesmom "Duga u tvojim očima", koju je izvela Saška Janković, zauzeo treće mesto na zvaničnom izboru za Pesmu Evrovizije RTS.

Inače, ovo oštro demantuje tvrdnje Kovačevićeve koja je istakla kako su sa RTS zvali naše velike zvezde, ali da niko nije hteo da ide. Olja je i sama potvrdila da Milica jeste imala pesmu, a onda je otkrila razlog iz kog je odbijena.

TI SI NEOPEVANA BUDALA! Divna Karleuša zbog ćerke javno oplela po Olji Kovačević! (FOTO)

- Naš selektivni žiri od 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije preslušao je tu numeru. Prema glasovima žirija ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu - rekla je Olivera Kovačević.

Podelite sa nama svoje mišljenje, kako mislite da bi se Srbija plasirala da je Milica bila njen predstavnik u Kijevu?

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)