Vreme čitanja: oko 3 min.

Milica Pavlović: Dobila sam poziv da predstavljam Švajcarsku na Evroviziji, nije mi bilo ni na kraj pameti...

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pevačica o učestvovanju na Evroviziji, pa spomenula i hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanju

  • 2
Milica Pavlović, Najava koncerta, Zagreb Foto: Nikola Tomić

Milica Pavlović je izbacila projekat "Milijarda" kojim je oduševila fanove, a posetila je i Zagreb gde je organizovala konferenciju za medije, povodom predstojećeg koncerta u pomenutom gradu.

Odgovarala je na brojne teme, a obzirom da je mnogi vide kao glavnog kandidata da predstavlja Srbiju na sledećoj Evroviziji, pevačica je otkrila da li bi se prijavila za takmičenje.

- Svi mi postavljaju isto pitanje, a meni to stvara takav stres i pritisak. Ja sam pre x godina sa pesmom "Pakleni plan" bila pozvana od strane Saše Popovića da se prijavimo za Evroviziju, ali ja sam to odbila jer sam bila premlada. Onda sam 2017. dobila poziv od ljudi koji organizuju takmičenje u Švajcarskoj, jer sam ja rođena tamo, i želeli su da se takmičim za pesmu za Evroviziju za tu zemlju. Ja sam tada promovisala album i uopšte mi to nije bilo ni na kraj pameti jer sam htela da budem odgovorna prema svojoj publici, da ispromovišem taj album i te pesme, odbila sam i tu ponudu. Tako da sada posle 12, 13 godina kad me opet netko pita, naravno da je najlepša moguća stvar da iza zastave svoje zemlje odete i da neko bar čuje za ove naše lepe, male zemlje tamo negde... Ja znam koliko posla imam sa svojim projektima, pesmama, a i sa svojim životom pa ne znam, iskreno, da li bih mogla da ispratim sve to što nosi učestvovanje na Eurosongu, ali ko zna, evo, neka ostane otvorena ta opcija - rekla je Milica, pa spomenula Bejbi Lazanju koji je zauzeo viskoku drugu poziciju i pokupio brojne simpatije publike, te otkrila mišljenje o njemu.

- Apsolutno da sam pratila Eurosong. Ta euforija ne traje samo ovde, evo da vam prenesem pošto dolazim iz Beograda. Skoro svi moji prijatelji su glasali za Bejbi Lazanju, kao i ja. Svim srcem sam bila uz Teya Doru jer mi smo poslali jednu mladu predstavnicu, školovanog glasa, dobro odgojenu i zaista je ona, po meni, briljirala tamo. Ali, susedski sam glasala za Hrvatsku. Ne da mi se dopao Bejbi Lazanja nego već danima pričam o njegovom nastupu, a nisam bila lenja pa sam malo izguglala i istražila kako se ponaša mimo kamere i mimo scene. I naišla sam, po nekoj mojoj proceni, na jednu skromnu personu, na jako dobro odgojenog dečka i aplaudiram i jedva čekam da vidim što će novo izaći iz njegove kuhinje. Osim lazanje, mislila sam na muzičku kuhinju - rekla je Milica za Jutarnji.hr.

Podsetimo, Milica Pavlović se vratila na medijsku scenu posle skoro 5 meseci pauze, i to projektom "Milijarda" kojim je oduševila fanove.

Naziv milijarda došao je od toga što je postigla ogroman uspeh - čak milijardu pregleda na pesmama na Jutjubu.

Nakon promocije i druženja sa medijima u Beogradu, muzička zvezda otputovala je u Zagreb, gde je 15. maja imala organizovano druženje sa hrvatskim medijima.

Brojni pripadnici hrvatske sedme sile dočekali su je sa oduševljenjem, a naša ekipa je pre druženja "zavirila" u apartman u kojem se senjorita spremala.

Vidno raspoložena, Milica je bila spremna za razgovor sa komšijskim medijima, a pored promocije "Milijarde" povod je svakako bio i njen koncert u zagrebačkoj Areni zakazan za 21. jun 2024. godine, a kao nastavak njene regionalne turneje "LAV" za koju je više puta istakla da je produkcijski najzahtevniji projekat u njenoj dosadašnjoj karijeri.

(Telegraf.rs)

Video: Scena o kojoj bruji ceo Beograd: Maskirani čovek upao na promociju Milice Pavlović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA