Razvode se najpoznatije lezbijke na svetu, počinje borba za 345 MILIONA dolara!

Voditeljka Elen Dedženeris i glumica Porša de Rosi po pisanju svestkih medija odlučile su da konačno stave tačku na brak, a razvod će, kao i većina u Holivudu, papreno koštati

Sklonost ka alkoholu, nezgodan karakter, odbijanje toga da ima dete, manjak vremena i večito bacanje u senku navodno su razlozi iz kojih Porša de Rosi pod hitno želi razvod od Elen Dedženeris!

ĐOKOVIĆEV ŠOU KOD ELEN: Novak dobio zanimljiv zadatak, trebala mu pomoć devojke iz publike (VIDEO)

Kako pišu svetski mediji, njihovom braku u kom su od 2008. godine "odzvonilo je", a kao najveći dokaz za koji se hvataju jeste to što Elen već duže vreme na ruci ne nosi burmu.

Kako se priča, slavna Elen nije želela razvod, ali Poršino nezadovoljstvo navodno je bilo nepopravljivo. Ona se osećala ugroženo, pošto je sve vreme u senci supruge voditeljke.

- Porša je osećala da joj Elen ne dozvoljava da bude ono što jeste i da nastavi sa glumačkom karijerom. De Rosi je bila svesna da mora da se razvede i da nastavi sa svojim životom - objasnio je izvor.

Inače, bogatstvo Elen Dedženeris (59) procenjuje se na 345 miliona dolara. Njena još uvek zakonita supruga Porša 15 godina mlađa je od voditeljke.

(Telegraf.rs/Izvor: intouchweekly.com)