SVE O LJUBAVI RADE I MILANA: Kako su se upoznali, voleli, rastali, ko je varao, a ko lagao!

Nakon što je Stanković javno okrivio Manojlovićevu za raskid, ona je pre nekoliko dana konačno progovorila i rekla da je ogorčena pisanjem medija, kao i da ne želi bilo kome da se pravda

Mnogo buke podiglo se oko raskida Rade Manojlović i Milana Stankovića. Prvo se pričalo da je on nju varao sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, zatim je Milan demantovao te glasine, i izjavio da je istina potpuno drugačija i da je on ostavio Radu jer ga je ona prevarila!

Kao i obično, istina je negde na sredini, ili je onako kako je Rada poručila u četvrtak uveče: "Nije važno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar."

Leto 2008. godine, romansa u Crnoj Gori 

Dvadesetsedmogodišnja Rada i dve godine mlađi Milan upoznali su se tokom treće sezone "Zvezda Granda", a nakon izvesnog perioda, kada su bili samo prijatelji, smuvali su se u avgustu 2008. godine na crnogorskom primorju, i to u Utjehi. Ipak, u martu 2009. godine su raskinuli, kako su tada objasnili, zbog velikog pritiska medija.

Avgust 2009. godine, pomirenje

Međutim, pomirili su se u avgustu 2009. godine, i ubrzo nakon toga počeli su da žive zajedno. Iako se od početka njihove veze spekulisalo da je "Grand" romansa samo marketinški trik, njih dvoje su u intervjuima uvek isticali veliku ljubav koja ih povezuje, a iskrenost i međusobno poverenje kao kamen-temeljac njihove veze.

- Samo bi neko umobolan pristao da po zadatku bude sa nekim u vezi - izjavila je svojevremeno Manojlovićeva.

Proleće 2010. godine, sukob Stankovića i Saše Popovića

Nakon što je Stanković u maju 2010. predstavljao Srbiju na Evrosongu u Oslu, počeli su njegovi problemi - sukobio se sa Sašom Popovićem i po svaku cenu je želeo da ode iz "Granda". Ubrzo mu se izgubio svaki trag, nestao je sa scene, a tokom tog perioda, koji je potrajao skoro godinu dana, Rada je bila bezrezervno na njegovoj strani, bukvalno ga je izdržavala, a pričalo se da je ona platila i snimanje singla "Perje", kojim se Stanković u junu 2011. vratio na muzičku scenu. Takođe, time što je štitila svog dečka ozbiljno je ugrozila svoje pozicije u "Grandu".

Jesen 2011. godine, glasine o venčanju

U oktobru 2011. godine, Milan je i definitivno raskinuo ugovor sa "Grand produkcijom" i počeo sa oživljavanjem svoje karijere. U narednih nekoliko meseci uveliko se pričalo da će se njih dvoje venčati, pominjala se i romantična svadba na Maldivima, ali to se nije dogodilo i stvari su ubrzo krenule nizbrdo.

Na kraju se i Rada oglasila i na svom Fejsbuk profilu napisala da je provela pet prelepih godina sa Milanom, kao i da njeno srce može da pripada samo slobodnom muškarcu... Šta god to značilo.

(Telegraf.rs)