GRAND BRAK: Milan Stanković i Rada Manojlović venčavaju se na Maldivima?

Astrolog je pevaču predvideo ženidbu na nekoj udaljenoj destinaciji, i to baš kada mu je Radmila poklonila egzotično putovanje

  • 0

Radmila Manojlović i Milan Stanković mogli bi uskoro da uplove u bračne vode. Naime, astrolog je Stankoviću predvideo ženidbu na nekoj udaljenoj destinaciji baš kad mu je Rada za rođendan poklonila egzotično putovanje na Maldive. Ako je verovati zvezdama, možda će upravo ova destinacija biti odredište gde će se popularni par zakleti na večnu ljubav.

- Milanu u natalnoj karti stoji da bi se uskoro mogao venčati u nekoj dalekoj zemlji - priča naš izvor, i dodaje:

- Kako ga je Manojlovićeva nedavno za njegov 25. rođendan častila romantičnim odlaskom na čuveno biserno ostrvo, nije isključeno da će njih dvoje stati na ludi kamen baš tamo.

S obzirom na to da Milan i Rada sve vreme nastoje da svoju privatnost sačuvaju od očiju javnosti, ne bi začudilo da se odluče na ovakav korak i da venčanje obave što dalje odavde.

- Da, Sanja Colja mi je to rekla, ali poznato je da o privatnim planovima ne izveštavam javnost. Tako da i kada se to bude desilo, sigurno je da nećemo javljati medijima - rekao je Stanković.

(Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA