KRENULO SEOSKO LUDILO: Ekrem izabran za gazdu "Farme", ulazi i Tanja Savić! (FOTO)

Pored pevača hita "Poso, kuća", na imanje u Lisovićima ušle su i Stanija Dobrojević, Seksi Sandra, pevačice Goca Božinovska i Saška Karan, kao i mnoge druge poznate ličnosti. Oni će se tokom 100 dana boriti za vrednu nagradu od 50.000 evra, a kao specijalni gost "Farme" najavljena je nekadašnja "Zvezda Granda" Tanja Savić, koja će u rijalitiju biti dva dana

Foto: Telegraf

Dugočekivana četvrta sezona rijalitija “Farma” konačno je krenula sa emitovanjem na televiziji "Pink". Kao što poznato, u popularnom šou programu takmičiće se 24 poznata učesnika, koji će se tokom 100 dana boriti za naklonost publike, a pobednik će osvojiti nagradu od 50.000 evra.

Takmičari su uveliko prošli sve testove i bili u karantinu, a ove večeri premestiće i na ranč u Lisovićima, koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta.

Učesnike će pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja na “Farmi”. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Kako saznajemo, specijalnji gost "Farme" biće i bivša "Zvezda Granda" Tanja Savić, koja će biti na imanju dva dana.

U međuvremenu, stigla je i druga grupa farmera na imanje u Lisovićima, koja se isto poslužila narodnim specijalitetima.

Stanija, Ekrem, Goca, Miki, Ljuba, Filip, Gordana i Era napustili su potom studio u Šimanovcima i ubrzo stigli na "Farmu".

Takmičari, koji su već pristigli, bili su veselom raspoloženju, a zaigrali su i kolo.

Posle dolaska poslednje grupe, Ognjen Amidžić je okupio sve  farmere i obavestio ih da je pušenje dozvoljeno samo u kupatilu, gde može da bude samo jedna osoba.

Prisutnima se obratio i vlasnik imanja Proka, koji im je prvo poželeo dobrodošlicu. On je naredio da svi moraju da pripreme svoje krevete i da srede slamu, u protivnom, biće im zabranjeno da legnu.

Učesnici su birali i gazdu imanja, a ta čast je pripala je Ekremu Jevrić, koji će spavati u gazdinskoj sobi. Sluge  će biti izabrane sutra uveče.

(Telegraf.rs)