Sin Dragan polomio nogu i šest rebara na Kopaoniku!

Nenad Okanović se, tokom vožnje snouborda, nekoliko puta prevrnuo i dobio teške povrede glave, rebara i noge, a zahvaljujući intervenciji Gorske službe, sprečena je tragedija

Glumac Nenad Okanović, popularniji kao sin Dragan iz serije "Selo gori, a baba se češlja", teško je povređen dok je vozio snoubord na Kopaoniku, prenose "Naše novine". Glumac je prilikom pada zadobio povredu glave i lica, naprslo mu je šest rebara, polomio je nogu, a zahvaljujući brzoj intervenciji Gorske službe, sprečena je tragedija.

Reditelj filma "Vir" je tokom vikenda sa porodicom uživao u poslednjim zimskim danima na ovoj planini, a nakon pada, odmah su ga prevezli na VMA u Beogradu. Supruga glumca Željana Okanović, u trenutku nezgode, bila je sa sinovima koji su se veoma uznemirili.

- Boravili smo porodično na Kopaoniku, a u ponedeljak je Nenad imao nesreću sa snoubordom. Bilo mi je jako teško kada sam ga videla, a deca su se jako uznemirila. Hvala bogu, sve je prošlo dobro, kako je moglo da bude - rekla je Željana za "Naše novine".

Narednih dana glumac će boraviti u bolnici, a lekari su rekli da je potrebno vreme da se organizam oporavi od jakog udarca, te da će morati da miruje.

(Telegraf.rs/ "Naše novine")