ERA: Obili su mi kuću dok sam bio na "Farmi", ako publika bude želela, vratiću se u rijaliti!

Pevač kaže da se oseća kao pobednik jer su mediji poverovali u njegovu izmišljenu priču da je bio u vezi sa maloletnicom. Tvrdi da na imanju neće biti seksa, kao i da bi trebalo da pobede Miki, Ljuba ili Goca

Era Ojdanić, koji je sinoć iznenada napustio "Farmu", u intervjuu za Telegraf je potvrdio da je sa imanja izašao zato što mu je tašta teško bolesna, ali i zato što mu je kuća obijena! Pevač navodi da se oseća kao pobednik, jer je, kako kaže, nasamario medije izmišljenom pričom o navodnoj vezi sa maloletnicom. Staniju je opisao kao šlihtaru sa plastičnim grudima, njegovi favoriti za pobedu su Miki i Ljuba, ali i napominje da, ako ga budu zvali da se vrati na "Farmu", on će tu ponudu prihvatiti i zatim pobediti.

- Imaju dva povoda za moj iznenadni izlazak sa "Farme", majka moje pokojne Ljupke ima osamdeset i nešto godina i u teškoj je situaciji, i kako sam poštovao moju, tako poštujem i njenu majku. A drugi razlog je što mi je obijena kuća na ranču. Kada je u pitanju rijaliti, to ili znaš ili ne znaš. Na "Farmu" sam ušao sa ciljem da pokažem ljudima kakav treba da bude jedan pravi srpski domaćin i mislim da sam se predstavio u najboljem svetlu - počinje priču Era i ponosno objašnjava kako je prevario većinu medija skandaloznom pričom o svojoj vezi sa učenicom osmog razreda.

- Kada je reč o seksu, to može da se dogodi jedino tamo iza slame, gde nema kamera... Ali ja sam ih uplašio da tamo ima guštera i zmija, pa nema šansi da tamo neko legne!

(Telegraf.rs)