TUŽNI VREMEPLOV: Pevači koji su poginuli u saobraćajkama! (FOTO) (VIDEO)

Nedostatak sna, alkohol, brza kola i još brže vožnje uzrokovale su da mnogo pevačkih legendi izgubi život. Jedna od prvih tragedija bila je pogibija Silvane Armenulić. Toše, Darko Radovanović i Luis su svoje živote, takođe, izgubili u udesu

Poslednji slučaj saobraćajne nesreće u kojoj su za dlaku izbegli smrt pevači Sloba Vasić i Dinča samo je jedan u nizu mnogih koji se učestalo dešavaju poslednjih godina. Nedovoljno sna, brzi automobili, prebrza vožnja kako bi što pre stigli na koncerte i svirke i alkohol, pevače stavlja u veoma nepovoljnu poziciju na putevima i uzima svoj danak. Prva u nizu nesreća koje su potresle domaću javnost bila je pogibija pevačice Silvane Armenulić, a Toše, Darko Radovanović i Luis su svoje živote izgubili, takođe, u tragičnim saobraćajkama.

Pevačica narodne muzike Silvana Armenulić među prvima je počela da vozi skup i brz automobil. Njene kolege se sećaju da nije skidala nogu s papučice za gas jer je uživala u brzoj vožnji. Poginula je 1976. godine u 37. godini, vraćajući se s koncerta, kad se kod Kolareva sudarila s kamionom. Podsećanja radi, Telegraf je nedavno pokrenuo inicijativu da se snimi film o životu ove velike pevačke legende.

(A. Č./ Vesti Online)