GOCA STANIJI: Znam svašta o tebi što bi moglo da ti uništi život! (VIDEO)

- Ja znam Staniju iz neke druge priče iz Rume. Ja sam je srela kada je bila i bez grudi i bez ičega, tek kada je bilo u planu da se to radi, tako da mnogo toga znam. Pogotovu što znam ljude sa kojima je bila i koji su joj omogućili da dobije grudi. Žao mi je što ja nisam tad uhvatila neke ljude, sada bih i ja imala grudi, guzu - otvorila se pevačica pred gledaocima "Farme"

GOCA I STANIJA NASTAVLJAJU SA PREPUCAVANJEM! Naime, Stanija je ovaj put rekla pevačici da je ljubomorna na nju, te da je stalno oponaša, a Goca se veoma naljutila i rekla da nema razloga da bude ljubomorna na nekog ko se "vukao" sa mnogim ljudima iz Rume i tako na poklon dobio silikone.

- Zašto bih bila lubomorna na tebe? Ja sam u tvojim godinama bila ribetina! Imam dve ćerke koje bi te svojim izgledom "oduvale". Ti si bolesna i kvarna ako tako misliš - rekla je pevačica starleti, a onda dodala da je jedina osoba na koju treba biti lubomoran Jovana, jer je "ona anđeo koji hoda", te da starleta ima "tripove u glavi da se ceo svet vrti oko nje".

- Ne znam Goco zašto biste bili ljubomorni, iskreno ne znam. Imitirate me kako hodam i oblačite se kao ja - odgovorila je starleta, a onda je Goca nastavila da se pita ko je uopšte Stanija.

- Ja znam Staniju iz neke druge priče iz Rume. Ja sam je srela kada je bila i bez grudi i bez ičega, tek kada je bilo u planu da se to radi, tako da mnogo toga znam. Pogotovu što znam ljude sa kojima je bila i koji su joj omogućili da dobije grudi. Žao mi je što ja nisam tad uhvatila neke ljude, sada bih ja imala grudi, guzu - otvorila se pevačica.

Svađu možete pogledati OVDE.

(A. Č.)