JOVANA: Staniju i Filipa neću zvati na svadbu, ti licemeri ne postoje za mene!

Lepa misica otkriva da će svadba sa Danijelom biti u oktobru, da je on ljubav njenog života, a njena porodica jedva čeka da ga upozna i ugosti niškim specijalitetima

Lepa misica nakon izlaska sa "Farme" za Telegraf kaže da zaista voli Danijela, jer je on ljubav njenog života, te da će svadba biti u oktobru, ali da Stanija i Filip nisu dobrodošli, budući da su licemerni i neiskreni prijatelji. Jovana jedva čeka da Danijela ugosti u Nišu i predstevi mu specijalitete, a porodica je presrećna zbog njenog izbora.

- Desila mi se prava, istinska ljubav, o kojoj sam sanjala. Danijel je čovek mog života. Ljubav je pokazao na "Farmi", a u ovom realnom životu, to će sigurno biti sve lepše, bolje i bez tenzije kao i osećaja da vas stalno neko posmatra. Mi smo našu ljubav testirali na imanju gde su uslovi nemogući i teški za održavanje veze. Sebe sam iskreno dala toj vezi, a od nje dobijam maksimum. Venčanje će biti kruna naše ljubavi i ono će se desiti u oktobru, naravno termin ćemo definisati zajedno sa našim porodicama. Svi farmeri biće pozvani, sem neiskrenih i licemernih ljudi, a to su Stanija i Filip - kaže misica za Telegraf, i dodaje da je bilo teško održati vezu pod takvim uslovima na imanju.

(A. Č.)