BOGATO: Od Cecinog nastupa u Top Hill-u 142.000 evra prometa

- Po osnovu navedenog, obračunat je porez na dodatu vrednost PDV u iznosu od 27,61 hiljadu evra - saopštila je Poreska uprava Crne Gore

Ostvareni promet u diskoteci "Top Hill" u Budvi, za vreme nastupa Svetlane Cece Ražnatović, bio je 142.27 hiljada evra, saopštila je Poreska uprava u Crnoj Gori.

Kako piše crnogoski portal Cafe del Montenegro, pozivajući se na agenciju Mina, iz Poreske uprave je saopšteno da je tokom navedene večeri samo od prodaje ulaznica ostvaren promet od 74.94 hiljada evra, kao i da inspektori prilikom provere nisu utvrdili nikakve nepravilnosti:

- Po osnovu navedenog, obračunat je porez na dodatu vrednost PDV u iznosu od 27,61 hiljadu evra.

Inspektori su, kako se dodaje, u okviru svakodnevnih aktivnosti tokom nastupa proverili evidentiranje prometa preko fiskalnih registar kasa, obračuna PDV-a i regularnosti obračuna, prijave i plaćanja poreza na honorar isplaćen pevačici.

Prema medijskim izvještajima, koncertu Cece Ražnatović, koji je bio prvi ovogodišnji njen koncert na crnogorskom primorju, prisustvovalo je oko 5.000 ljudi. Cene karata iznosile su od 20 do 25 evra. Rezervacija stola koštala je 500 evra, a separea čak 3.000 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: cdm.me)