VIP ZLOSTAVLJANJA: Ko je sve na srpskoj estradi bio žrtva batinanja? (FOTO)

Slučaj Džejeve ćerke, koju je pretukao Adil Maksutović, nije jedini na estradi; Vendi je nekoliko puta izudarao tadašnji dečko, dok je Goci Tržan pukla bubna opna nakon pesničenja

Nakon što je Adil Maksutović navodno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskog, o ovom slučaju porodičnog nasilja bruji čitava Srbija. Ipak, ovo nije jedini ovakav slučaj na srpskoj estradi − Gocu Tržan prebio je bivši dečko, Maja Marijana je završila u bolnici nakon što ju je izudarao muž, a popularna Petrojka iz serije "Selo gori, a baba se češlja" priznala je da ju je suprug "trudnu ubijao od batina"!

Jedna od najpoznatijih priča je ona Maje Marijane, koju je početkom maja divljački pretukao nevenčani suprug Mladen Šmakić, a po rečima njenih prijatelja, ovakve stvari su se dešavale i ranije.

Tokom poslednjih godina braka između Bilje Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da je u tom stanju navodno tukao svoju suprugu.

Ove glasine su počele da kruže nakon što se Krstićeva u javnosti pojavila sa velikom modricom na oku. Međutim, budući da nijedno od bivših supružnika nije potvrdilo šta se zaista dešavalo između njih, ovo ostaje u sferi spekulacija.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je Maksutović pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu. 

A statistika je poražavajuća − porodično nasilje je u porastu, a žrtve su, kako žene, tako i muškarci. U toku prethodne godine više od 9.000 žena i dece bili su žrtve porodičnog nasilja, dok je nešto manji broj muškaraca zlostavljan od strane supruga

(Telegraf.rs)