Otkriveno zašto je Lejdi Gaga raskinula sa svojim 18 godina starijim verenikom Kristijanom Karinom

Inostrani mediji tvrde da je za raskid kriva jedna stvar

Već mesecima unazad spekuliše se zašto je pevačica Lejdi Gaga (32) prekinula svoju emotivnu vezu sa agentom na talente Kristijanom Karinom (50), za kojeg je bila čak i verena. Mnogi si mislila da razlog taj zašto su muzičku zvezdu povezivala sa brojnim poznatim muškarcima.

Prvo sa glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je Lejdi Gaga glumila u filmu "A Star Is Born". Podsetimo, njih dvoje su imali upečatljiv nastup na dodeli Oskara, a mnogi su mislili da između pevačice i holivudskog zavodnika postoji nešto više.

Lejdi Gaga je dematovala priče da je u vezi sa Bredlijem Kuperom.

- Najpre želim da kažem su društvene mreže WC interneta. Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pjesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj - rekla je Lejdi Gaga prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru:

Lejdi Gagu su nakon toga povezivali i sa glumcem Džeremijem Renerom (48). Međutim, ni on nije razlog što je Lejdi Gaga raskinula veridbu sa Karinom. Kako prenose inostrani mediji, za raskid je kriva ljubomora.

- Ona je odlučila da više ne želi da bude u tom odnosu. Njegova ljubomora prevršila je sve mere. Stalno je želeo da zna gde je ona i šta radi, maltretirao ju konstantnim porukama i nije se lepo ponašao. Njenim prijateljima to se takođe nije dopalo - rekao je izvor upućen u situaciju.

(Telegraf.rs)