≫ 

Svi su je spajali sa Bredlijem Kuperom, a Lejdi Gaga je u stvari u ljubavi sa njegovim kolegom?

Pevačica sve više vremena provodi sa glumcem i njegovom šestogodišnjom ćerkom

  • 0

Nakon što se digla prašina oko Lejdi Gage i glumca Bredlija Kupera, koji su zajedno sarađivali na filmu "A Star Is Born", šuška se kako se muzička zvezda, a odnedavno i glumica, zapravo tajno viđa sa njegovim kolegom.

Gaga je pre mesec dana raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom, a nakon toga su je dugo povezivali sa Bredlijem. Međutim, ona im je svima zapušila usta izjavom u emisiji kod Džimija Kimela tvrdeći kako je sve bio dobar marketinški trik.

- Pre svega, želim da kažem da su društvene mreže WC interneta. Videli ste ono što smo mi želeli da vidite. To je ljubavna pesma. To je ljubavna priča i mi smo naporno radili na njoj - izjavila je tada Gaga.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper/ Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

U poslednje vreme pevačica se sve češće viđa i druži sa glumcem Džeremijem Renerom i njegovom ćerkom Avom (6), a dele zajedničku strast prema muzici i filmu.

Izvor blizak pevačici kaže kako ne može stopostotno potvrditi da su njih dvoje započeli ljubavnu vezu, ali da je sigurno da su Gaga i Džeremi vrlo bliski prijatelji.

Džeremi Rener/ Foto: Instagram/renner4real

Za Lejdi Gagu se nedavno pisalo i da je u drugom stanju, što je ona demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA