Aca Lukas ponovo uživo pokidao Bijelo Dugme: Pristao sam biću sve što hoće (VIDEO) (Love&Live)

U Love&Live studiju Telegrafa proslavljeni folker još jednom pokazao da je neprevaziđen kada su u pitanju cover izvedbe pesama Bijelog Dugmeta

Aca Lukas jeste jedan od najboljih srpskih folkera, ali ono što je pravi Aca Lukas najbolje znaju oni koji su imali prilike da ga slušaju u trenucima kada sedne za klavir i otpraši pesme koje su potpuno drugačije od narodnjaka.

Nakon što je u Love&Live studiju Telegrafa, kao osvedočeni majstor za Bijelo dugme, Aca otpevao pesmu uz koju, koko je rekao, "želi da ga sahrane", Lukas je pokidao još jedno dugme - pesmu Pristao sam biću sve što hoće.

Poslušajte i ovaj tizer, zapratite naš novi Youtube kanal Telegraf music i uskoro ćete samo tu imati prilike da čujete i vidite Acino akustično uživo cover izvođenje hitova EKV-a, Riblje Čorbe, Bijelog dugmeta, Olivera Dragojevića, Leb i sola, Poslednje igre leptira, Pilota, ali i Whitesnakea, Robija Vilijamsa...

I to nije sve! Uskoro, samo na Telegrafu, moći ćete da vidite i čujete dve Acine autorske pop pesme: "Preko vetrova" i "Samo prva ljubav".

EKSKLUZIVNO: Aca Lukas peva pesmu uz koju želi da ga sahrane (VIDEO) (LOVE&LIVE) (UŽIVO)

Telegraf music

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.