Love&Live: Kija Kockar kida kako peva! Ovo niste čuli do sada - Be The One (Dua Lipa Cover)

Bez imalo treme Kristina je ušla u Telegrafov muzički studio i u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live oduvala čuveni hit koji izvodi Dua Lipa, britanska pevačica poreklom s Kosova

Kija Kockar još opet je pokazala zašto je jedna od najpopularnijih pevačica na ovom prostoru, u ovom trenutku. Bez imalo treme, bez trunke stegnutosti, ušla je Telegrafov muzički studio i u okviru našeg muzičkog projekta Love&Live oduvala čuveni hit koji izvodi Dua Lipa, britanska pevačica poreklom s Kosova.

Kija je sa svojim timom i u pratnji producenta Miloša Roganovića izabrala nekoliko pesama koje će se uskoro naći na našem Telegraf  Music Youtube kanalu, a kako kaže skoro svaka pesma za nju ima posebnu vrednost i svaku će izvesti na jedan poseban način.

U donjem videu pogledajte i kako smo se sa Kijom proveli na samom snimanju, a u međuvremenu, ako niste, zapratite Youtube kanal Telegraf music jer ćete narednih dana imati prilike da vidite još novih hitova, ali i cover obrada najboljih domaćih muzičara.

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Video: BTS Love&Live: Ovako su izgledale Kijine pripreme pred snimanje

(Telegraf.rs)