Sonja Vuksanović otvorila dušu, i ovako je odgovorila na glasine da je imala aferu sa Markom Jarićem!

- Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam - rekla je Sonja Vuksanović

Foto: Twitter/@markojaric, Instagram/sonjavu

Posle nekoliko meseci ćutanja, Sonja Vukasnović je konačno progovorila o razvodu od Ace Lukasa, i prokomentarisala tračeve da je imala aferu sa Markom Jarićem.

NE MOGU TOLIKO DA SE IZOPAČIM: Sonja prvi put progovorila o razvodu od Lukasa, i žestoko potkačila Acu!

Sonja je poručila da pomirenja sa Acom neće biti, kao i da će se u narednom preiodu posvetiti poslu.

- Koliko je ružnih događaja i emocija, toliko je i radosti i planova. Viktorija je krenula u predškolsko, ponosna sam na nju jer je za samo osam meseci savladala nemački i krenuće u nemačku školicu. Sofiji ove godine spremamo proslavu punoletstva. Biće to glamurozan rođendan, ali neće ličiti na svadbe ili vašare, već će biti onako kako njoj odgovara. Naravno, i Aca će učestvovati, najviše u muzičkom delu, i ne sumnjam da će biti prelepo. Godinama sam svu svoju energiju ulagala u Acu, našu porodicu i odgajanje dece. Mislim da je vreme da se posvetim poslu. Mada radim već 18 godina, u proteklom periodu nisam to činila sa dovoljno elana i posvećenosti. Sada sam ponovo fokusirana i mislim da će rezultat biti sjajan - izjavila je Sonja i potom po prvi put odgovrila na glasine da je navodno prevarila Lukasa sa Markom Jarićem.

- Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam. Da li sam preljubnica ili ne, sramno je komentarisati. Ne dozvoljavam da me bilo ko uvlači u svoje blato, ne želim da govorim na određene teme, jer ni sa prijateljima ne delim apsolutno sve. To je moja stvar i stvar mog bivšeg muža, naše dece i zajednice - zaključila je Sonja Vukasnović.

(Telegraf.rs/izvor: Hello)