Kija je videla Slobinu "čitulju", a onda je pozvala Radanovića: Pobednica Zadruge otkrila šta je posle svega rekla bivšem mužu

Kristina Kockar je imala savet za svog supruga

Na adresu roditelja Slobodana Radanovića stigla je pevačeva "čitulja", što je Slobu dovelo do ludila. Bivši učesnik "Zadruge", da podsetimo, je osuo paljbu po osobi koja je to uradila.

- Evo, ovako javno, pošto ste pi*ke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu... Javno ti obećavam da ću te naći i us*ati ti se u život. Sve je ok, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam - napisao je Sloba na Instagramu.

Ovu Slobinu "čitulju" videla je pevačeva bivša supruga Kristina Kija Kockar, koja je pozvala Radanovića. Pobednica "Zadruge 1" otkrila šta je rekla Slobodanu

- On to samo treba to da ignoriše, ništa više. Čuli smo se, napisala sam mu poruku podrške... Napisala sam mu da treba to da ignoriše, da treba da im odgovori kako im i ja odgovaram - sve sa osmehom mora da rešava. Ne mogu mu ništa! To su ljudi koji se kriju iza društvenih mreža, lažnih profila i lažnih umrlica - rekla je Kija za Pink.rs.

VIDEO: Zadruga Specijal: Koliko se poznaju KIja i Sloba, i sve o raskidu Sare i Vojketa!

(Telegraf.rs/Pink.rs)